PostNord Sverige

Vi hanterar mer än leveranser, vi hanterar mening. PostNord är ett av Sveriges mest kända varumärken - och vi finns överallt. Det finns en drivkraft och vilja att ta brevet eller paketet hela vägen fram till slutdestinationen. Den transformation vi befinner oss i innebär förändringar som gör vem som helst nyfiken på framtiden.

Vi är länken mellan människor och företag, och har en ambition att genom vårt jobb göra vardagen enklare för alla i Sverige.


Du & vi & jobbet
Som Underhållstekniker ingår du i ett team som tillsammans ansvarar för att upprätthålla en stabil driftsäkerhet på produktionsutrustningen. Här får du en möjlighet att genom ditt arbete skapa bästa möjliga förutsättningar för den producerande verksamheten. Du kommer att arbeta med förebyggande och avhjälpande underhåll av produktionsutrustning på brevterminal där skiftarbete förekommer.

På brevterminalen har vi en stor variation av olika brevsorteringsmaskiner samt en klumpsorteringsmaskin. Dessa maskiner sorterar nästan alla försändelser ut till distribution som i sin tur levererar till kund. Den stora variationen av maskiner innebär att kontakt med maskinleverantörer från olika länder kan förekomma. 

Arbetet är förlagt till fyra olika skift och arbetstiderna roterar mellan två olika dagpass, kväll och natt.

Exempel på arbetsuppgifter

 • Förebyggande underhåll.
 • Avhjälpande underhåll.
 • Förbättrande underhåll.
 • Rapportering i Underhållssystemet Spectec Amos.

 

Vem du är

 • Kvalitetsmedveten och noggrann.
 • Resultatorienterad & ansvarstagande: Du arbetar hela tiden mot att uppnå och överträffa uppsatta mål.
 • Stresstålig: Du klarar tidspress och arbetar metodiskt och effektivt.
 • Initiativkraft: Framåtanda och vilja att lösa utmaningar, idag och imorgon.
 • Du har god förmåga att arbeta både självständigt och i team.
 • Du är unik: Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Vad du tar med dig

 • En teknisk utbildning med inriktning underhåll, mekanik, automation eller motsvarande relevant erfarenhet inom industrin.
 • Ett stort teknikintresse.
 • Erfarenhet från en liknande roll där du byggt upp goda kunskaper inom el, automation, mekanik.
 • Förmåga att läsa och förstå tillhörande teknisk dokumentation både på svenska och engelska.
 • Vana att arbeta efter standardiserade processer.
 • Du gillar att jobba i IT miljö, har datorvana och kunskaper i Officepaketet.

 

Du ska må bra
Vi är ett modernt kundorienterat företag som tänker lika mycket på sina anställda som på sina kunder. PostNord är en av Sveriges största arbetsplatser och erbjuder schyssta arbets- och tjänstepensionsvillkor, friskvårdsbidrag och personalförmåner genom vår egen personalstiftelse PostNord Plus. Hos oss finns det goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Anställning sker enligt kollektivavtal.


Varför vi finns
PostNord är ett av Sveriges äldsta och största företag och vi har ett viktigt samhällsuppdrag. Att säkerställa postservice till företag och privatpersoner i hela Sverige. Vi är i en ständig transformation och arbetar konsekvent med att utveckla både vårt erbjudande och våra medarbetare. Som den ledande leverantören av kommunikationslösningar till, från och inom Sverige förenklar vi vardagen för människor. Hos oss arbetar människor med olika bakgrund och erfarenheter och du blir en del av en arbetsplats som aktivt arbetar med mångfald. Vi är PostNord – ett fantastiskt företag att jobba och växa med. Läs mer på postnord.se.

Välkommen med din ansökan
Har du någon fråga eller fundering är du välkommen att kontakta Gunnel Pålsgård via e-post: gunnel.palsgard@postnord.com. Vi ser fram emot din ansökan!

För fackliga kontaktpersoner se Fackliga kontakter.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde enligt överenskommelse
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Hallsberg
Län Örebro län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1046
Publicerat 2023-04-28
Sista ansökningsdag 2023-06-30

Tillbaka till lediga jobb