PostNord Sverige

Arbetar du med rekrytering och är skicklig på search? Trivs du med utmaningar och vill vara med och driva utvecklingen inom Rekrytering & Employer Brand? Då kan tjänsten som Headhunter hos PostNord Sverige vara tjänsten för dig!

Nu söker PostNord dig som vill vara med på deras utvecklingsresa och tillsammans bidra till att stärka företagets attraktionskraft för att säkerställa dagens och framtida kompetensbehov.


Om tjänsten

I din roll kommer du att stödja cheferna att uppfylla sin planerade kompetensförsörjning under året. Du kommer att vara involverad i flera intressanta rekryteringsprojekt samtidigt. Här driver du rekryteringsprocesser självständigt och agerar rådgivare och stöd till de chefer du samarbetar med. Rekryteringsteamet strävar alltid efter att arbeta proaktivt genom att bygga och underhålla relationer med de talanger som PostNord vill attrahera. Du är en skicklig kommunikatör och kan säkerställa en personlig och träffsäker kandidatupplevelse, såväl internt som externt.

 

Vem är du?

PostNord söker dig som idag arbetar med rekrytering/search och har gjort det sedan ett antal år tillbaka. Vidare har du en bred erfarenhet av att rekrytera olika ledar- och specialistbefattningar inom olika branscher. Du har erfarenhet av att arbeta i projektform,-och med nyckeltal för att mäta vad som ger mest framgång. Gärna erfarenhet av employer branding, digitaliserad rekrytering och sociala medier. Kanske kommer du från konsultbranschen och tycker att det skulle vara spännande att ta steget till en inhouse funktion.

Som person är du prestigelös, driven och får saker att hända. Du har lätt för att samarbeta och bygga relationer och ditt arbetssätt genomsyras av affärsmässighet. Vi fäster stor vikt vid de personliga egenskaperna.

På PostNord arbetar människor med olika bakgrund och erfarenheter och du blir en del av en arbetsplats som aktivt arbetar med mångfald. Du kommer att trivas i teamet om du tycker om utmaningar och att vara delaktig och bidra till en arbetsplats med stor mångfald.

 

Om verksamheten

PostNord är ett av Sveriges äldsta och största företag och vi har ett viktigt samhällsuppdrag. Att säkerställa postservice till företag och privatpersoner i hela Sverige. Vi är i en ständig transformation och arbetar konsekvent med att utveckla både vårt erbjudande och våra medarbetare. Som den ledande leverantören av kommunikationslösningar till, från och inom Sverige förenklar vi vardagen för människor. Hos oss arbetar människor med olika bakgrund och erfarenheter och du blir en del av en arbetsplats som aktivt arbetar med mångfald. Vi är PostNord – ett fantastiskt företag att jobba och växa med. Läs mer på postnord.se.

Vi är ett modernt kundorienterat företag som tänker lika mycket på våra anställda som på våra kunder. Vi erbjuder en flexibel hybridarbetsplats. PostNord är en av Sveriges största arbetsplatser och erbjuder schyssta arbets- och tjänstepensionsvillkor, friskvårdsbidrag och personalförmåner genom vår egen personalstiftelse PostNord Plus. Hos oss finns det goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Anställning sker enligt kollektivavtal.

Läs gärna mer på http://www.postnord.se/karriar där du kan läsa mer om PostNord som arbetsplats.

I denna rekrytering samarbetar PostNord med Poolia. Vill du veta mer om jobbet är du välkommen att kontakta Poolia, rekryteringskonsult Karin Risberg, 073 944 51 10 eller Maria Widell-Vuopio, 070 202 27 05.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten utgår ifrån PostNords huvudkontor i Solna. Urval av ansökningar kommer ske löpande. Välkommen med din ansökan

För fackliga kontaktpersoner se Fackliga kontakter.

ANSÖK HÄR

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1191
Publicerat 2023-06-01
Sista ansökningsdag 2023-06-22

Tillbaka till lediga jobb