PostNord TPL

PostNord TPL är den snabbast växande och den ledande tredjepartslogistikoperatören i Sverige och Norden. PostNord TPL är lokaliserad i Norrköping, Göteborg, Helsingborg, Jönköping och Ljungby. Våra värderingar på PostNord TPL är Accountable, Brave och Committed.

Bli en del av vårt team
I rollen som Gruppledare ingår du i ett team under en Produktionsledare. Du leder och fördelar dagliga arbetsuppgifter för dina medarbetare som består av att planera och prioritera utifrån order, leveranschemat och rutiner för olika kunder så att lönsamhet uppnås.

Som Terminalarbetare arbetar du med att plocka gods efter order, packa gods, returhantering, samt arbeta med intag och uttag av gods. Vi har arbetsuppgifter som innefattar främst truckkörning, men även andra arbetsuppgifter där man inte kör truck.

Gruppledaren ser till att arbetet utförs enligt fastställda rutiner och kundöverenskommelser. Då vi arbetar i en snabbföränderlig miljö är det viktigt att vara snabbagerande med fingertoppskänsla för kvalitet.

Vi söker dig som:

  • Behärskar svenska i såväl tal som skrift
  • Tycker om att leda personal samt har erfarenhet av ledarskap i en liknande roll
  • Har utbildning på gymnasienivå eller motsvarande
  • Är strukturerad och driven
  • Har truckförarbevis A1-4 och B1-5 med körvana
  • Är bekväm med att arbeta varierande arbetstider, då skiftarbete ingår i vår verksamhet. Dagtid såväl som kvällstid, både vardagar och helger.
  • Då arbetet periodvis är mycket fysiskt krävande behöver du ha god fysik.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom lager och logistik, minst ett år

Om dig
För att du ska trivas i rollen är du ordningsam, självgående i arbetet och har en god förmåga att samarbeta med dina kollegor. Ditt ledarskap är coachande men samtidigt tydligt och du drivs av att leda din personal mot uppsatta mål på ett motiverande och engagerande sätt.

Du är serviceinriktad, du trivs i en roll där du arbetar med hög kvalité mot uppsatta mål i en händelserik miljö. Du är självgående och har en social och kreativ förmåga.

Arbetsrotation förekommer vilket innebär att du kan komma att jobba på andra avdelningar/enheter inom lagret på Landvetter.

Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper och erfarenhet.

Vi levererar
Anställning sker enligt Transportavtalet med anställningsformen tillsvidareanställd. Lön är enligt kollektivavtal och tillträde sker enligt överenskommelse. Alla våra medarbetare får en grundlig introduktion för att säkerhetsställa de bästa förutsättningarna för att ta sig an sina arbetsuppgifter. 

Vi erbjuder dig ett arbete med stor variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

Övrigt
Om du går vidare i rekryteringsprocessen kommer vi att utföra en bakgrundskontroll för att säkerställa tryggheten för vår verksamhet, kunder och medarbetare. Av säkerhetsskäl utför vi även alkohol- och drogtester genom samarbetspartner.

Ansök
Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” nedan i annonsen. Sista ansökningsdag är 2023-08-31. Urval sker löpande och tillsättning av tjänst kan ske innan sista ansökningsdag.

Observera dock att ansökningar ej mottages via mail.

För fackliga kontaktpersoner, se https://www.postnord.com/sv/karriar/kontakt/facklig-kontakt

Välkommen med din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Landvetter
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1056
Publicerat 2023-05-03
Sista ansökningsdag 2023-08-31

Tillbaka till lediga jobb