PostNord Sverige

Produktionsledare Logistik, Gällivare PostNord Sverige

Har du ett stort engagemang och vill utvecklas inom ledarskap? Trivs du i en dynamisk och snabbt föränderlig miljö? Då är detta en tjänst för dig!

 

Du & vi & jobbet

 

PostNords verksamhet i Gällivare består av brevsortering, brevutdelning och logistikdistribution. Hos oss arbetar brevbärare och chaufförer och vi är totalt cirka 30 medarbetare. Nu söker vi en Produktionsledare som vill vara med och utveckla vår verksamhet framåt inom Logistik. Hos oss blir du en del av en trevlig och dynamisk arbetsplats där kunden alltid har högsta prioritet.

 

Vad du kommer att göra

 

Som Produktionsledare Logistik arbetar du i nära samarbete med enhetens Distributionschef samt det övriga teamet. Du är operativt ansvarig för den dagliga verksamheten och leder dagen, prioriterar arbetsuppgifter och vid behov omfördelar resurser. För att lyckas i rollen tror vi att du har ett stort engagemang och en coachande ledarstil.

 

Vem du är

 

Vi söker dig som vill vara med och utveckla vår verksamhet i Gällivare och har förståelse för vilka förväntningar våra kunder har på oss. Du har intresse för att leda medarbetare samt är intresserad av process- och logistikflöden. Som person är du ordningsam, noggrann och inte rädd att ta i när det behövs. Du har ett positivt förhållningssätt och är duktig på att kommunicera både internt och externt. Som Produktionsledare på PostNord levererar du värde genom att förstå och agera utifrån kundens perspektiv, göra prioriteringar och alltid ta ansvar för helheten. Det är ett krav att du har B-körkort, behärskar svenska i tal och skrift samt har en utbildning på gymnasienivå.  Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Du ska må bra

 

Vi är ett modernt kundorienterat företag som tänker lika mycket på våra anställda som på våra kunder. PostNord är en av Sveriges största arbetsplatser och erbjuder schyssta arbets- och tjänstepensionsvillkor, friskvårdsbidrag och personalförmåner genom vår egen personalstiftelse PostNord Plus. Hos oss finns det goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Anställning sker enligt kollektivavtal.

 

Om PostNord

 

PostNord är ett av Sveriges äldsta och största företag och vi har ett viktigt samhällsuppdrag, att säkerställa postservice till företag och privatpersoner i hela Sverige. Vi är i en ständig transformation och arbetar konsekvent med att utveckla både vårt erbjudande och våra medarbetare. Som den ledande leverantören av kommunikationslösningar till, från och inom Sverige förenklar vi vardagen för människor. Hos oss arbetar människor med olika bakgrund och erfarenheter och du blir en del av en arbetsplats som aktivt arbetar med mångfald. Vi är PostNord – ett fantastiskt företag att jobba och växa med. Läs mer på postnord.se.

 

Ansök

 

Välkommen med din ansökan. Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan omgående. Har du någon fråga om tjänsten är du välkommen att kontakta Distributionschef Jennifer Björk på tel. 010-436 11 67. Vid frågor om rekryteringsprocessen kontakta HR Business Partner Maria Rönnholm på tel. 072-539 51 95. Besök oss gärna på postnord.com/karriär, där du kan läsa mer om PostNord som arbetsplats. Vi ser fram emot att höra från dig. 

 

För fackliga kontaktpersoner se Fackliga kontakter.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Gällivare
Län Norrbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1125
Publicerat 2023-05-16
Sista ansökningsdag 2023-06-30

Tillbaka till lediga jobb