PostNord Sverige

Vi söker Distributionschef till Kalmar Brev. Är du en engagerad ledare med kommunikativ förmåga och stort kundfokus? Trivs du i en dynamisk och snabbt föränderlig miljö? Då kan detta vara en tjänst för dig!

 
Du & vi & jobbet
I rollen som Distributionschef är du en viktig del av Hub Kalmars ledningsteam där Platschef och övriga distributionschefer ingår. Du kommer ansvara för ett gäng härliga brevbärare. Tillsammans skapar vi en god leveranskultur och god arbetsmiljö som gör att vi når våra mål.

 

Vad du kommer att göra
Som Distributionschef har du delat resultat-, process- och personalansvar med övriga chefer i teamet. Vidare har du kvalitets- och arbetsmiljöansvar. Genom ett kommunikativt och synligt ledarskap utvecklar du verksamheten och skapar samsyn kring vision och värderingar och genom att involvera medarbetarna säkerställer du att arbetsplatsen blir effektiv och stimulerande. För att lyckas med det krävs ett coachande ledarskap. Du levererar värde genom att förstå och agera utifrån kundbehov, göra prioriteringar och ta ansvar för helheten. Tjänsten omfattar 100%

 

Vad du tar med dig

Vi söker främst dig som har flerårig erfarenhet av ledarskap med goda resultat. Du har viljan att tillsammans med dina medarbetare implementera och utveckla det lokala förändrings- och förbättringsarbetet. Vidare krävs lyhördhet, god kommunikations- och samarbetsförmåga.

Det är meriterande med:

 • Eftergymnasial utbildning
 • Tidigare chefs- och ledarerfarenhet
 • Erfarenhet av projektledning
 • Erfarenhet av omställningsarbete i en marknad av minskad efterfrågan
 • Goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift, samt Officepaketet
 • B-körkort

 

Vem du är

 • Intresserad av människor
 • Driven och målmedveten
 • Kommunikativ
 • Modig
 • Ärlig
 • Ansvarstagande
 • Engagerad
 • Du är unik: vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper

 

 

Varför vi finns
PostNord är ett av Sveriges äldsta och största företag och vi har ett viktigt samhällsuppdrag, att säkerställa postservice till företag och privatpersoner i hela Sverige. Vi är i en ständig transformation och arbetar konsekvent med att utveckla både vårt erbjudande och våra medarbetare. Som den ledande leverantören av kommunikationslösningar till, från och inom Sverige förenklar vi vardagen för människor. Hos oss arbetar människor med olika bakgrund och erfarenheter och du blir en del av en arbetsplats som aktivt arbetar med mångfald. Vi är PostNord – ett fantastiskt företag att jobba och växa med. Läs mer på postnord.se.

 

Du ska må bra
Vi är ett modernt kundorienterat företag som tänker lika mycket på våra anställda som på våra kunder. PostNord är en av Sveriges största arbetsplatser och erbjuder schyssta arbets- och tjänstepensionsvillkor, friskvårdsbidrag och personalförmåner genom vår egen personalstiftelse PostNord Plus. Hos oss finns det goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Anställning sker enligt kollektivavtal.

 

 Vad väntar du på?
Välkommen med din ansökan. Urval sker löpande så kom med din ansökan så snart som möjligt. Om du undrar något över tjänsten, mejla per.holmstrom@postnord.com . Vi ser fram emot att höra från dig!

För fackliga kontaktpersoner se Fackliga kontakter.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kalmar
Län Kalmar län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1177
Publicerat 2023-05-30
Sista ansökningsdag 2023-06-20

Tillbaka till lediga jobb