PostNord Group

På PostNord Digital bygger vi de bästa digitala kundlösningarna för de nordiska marknaderna. Några exempel är PostNord Appen, Skicka Direkt, PostNord Portal och Riktiga Vykort. Live Tracking, paketrobotar och digitalt porto är några av de senaste tjänsterna vi har utvecklat.

Hos oss möts du av en öppen och varm arbetsmiljö, här arbetar vi ständigt med att lära och förbättra oss. Att dela och lära sig av misstag är en viktig del av vår kultur. Vi arbetar agilt i en DevOps-kultur. Teamen är stommen i vår organisation och är självstyrande vilket innebär stora möjligheter för dig att påverka teknikval och arbetssätt.

Följ oss och läs mer om oss på LinkedIn.

 

Bli en del av vårt team

Vi söker nu en nyexaminerad ingenjör till rollen som Platform Engineer för vårt ACT-team. ACT är ett platform team, vars funktion är att stödja övriga 20 utvecklingsteam i PostNord Digital med en modern miljö för att utveckla och köra sina egna tjänster.

Vår plattform bygger på Kubernetes, AWS EKS, Grafana, Loki, Prometheus Operator, Flux CD, AWS Step Functions, AWS API Gateway, OAuth, Python, Golang, Docker, samt en stor dos self-service för teamen. 

 

Arbetsuppgifter

Som del i ACT kommer du att jobba utåtriktat med övriga utvecklare och produktägare inom Digital. Vi i ACT arbetar nära våra team och hjälper och stöttar dem i deras dagliga devops-rutiner.

Vårt syfte är att göra utvecklingsteamen bättre, säkrare och gladare i sin leverans, och du kommer kontinuerligt prata med och följa upp teamen i vad som kan göras bättre för dem, och sedan skapa lösningar tillsammans med de andra medlemmarna i ACT.

Teamet består av flera seniora utvecklare som kommer stötta dig och ge dig en bra start i rollen.

 

Vi söker dig med

 • Du har en stark förmåga att lära dig nya saker.
 • Du vill hjälpa team att utveckla och köra moderna molnbaserade applikationer.
 • Du uppskattar samarbete med andra utvecklare.
 • Du har en relevant högskoleutbildning t. ex. högskoleingenjör datateknik.
 • Svenska i tal och skrift.

 

Vi erbjuder dig

 • Ett bra team där vi lär oss tillsammans.
 • Flexibel hybrid arbetsplats med ett öppet arbetsklimat.
 • Goda utvecklings- och karriärmöjligheter, till exempel sponsrar vi dig att AWS-certifiera dig.
 • Goda försäkrings- och tjänstepensionsvillkor.
 • Friskvårdsbidrag och tillgång till kontoret Arkens gym och pool.
 • Personalförmåner genom PostNords egen personalstiftelse PostNord Plus.
 • Anställning sker enligt kollektivavtal.

 

Vi gör vardagen enklare

PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Vi strävar efter att göra vardagen enklare och mer hållbar för alla som bor och arbetar i Norden. Vi är ansvarstagande, modiga och engagerade, och leder effektivt förändring oavsett om vi leder oss själva eller andra. Vi uppmuntrar lagarbete, uppriktighet och positiva relationer på arbetsplatsen. Vi bygger vidare på våra framgångar och lär oss av både kollegor och misstag. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Besök oss på www.postnord.com

 

Ansök

Vad väntar du på? Välkommen med din ansökan. Urval sker löpande så ansök så snart som möjligt. Om du undrar något över tjänsten, maila mikaela.englund@postnord.com. Vi ser fram emot att höra från dig!

 

#LI-Hybrid #engineer #joinusatdigital

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/756
Publicerat 2023-03-14
Sista ansökningsdag 2023-04-14

Tillbaka till lediga jobb