PostNord TPL

PostNord TPL är den ledande tredjepartslogistikoperatören i Sverige och Norden. PostNord TPL är lokaliserad i Stockholm, Norrköping, Göteborg, Helsingborg, Jönköping och Ljungby. Våra värderingar på PostNord TPL är Accountable, Brave och Committed.

Bli en del av vårt team
Är du den vi söker? Vi söker just nu efter en arbetsledare till vår logistikenhet Händelö 2, där vi arbetar med Stadium som vår kund.

Om rollen
Som arbetsledare ansvarar för att leda och utveckla dina medarbetare och din verksamhet gentemot fastställda mål. Du ansvarar för ditt tilldelade produktionsområde inom enheten, samt säkerställer affärsorientering och organisatorisk effektivitet inom din avdelning.

Du leder dina medarbetare enligt ABC-ledarskapet. De säkerställer att dina medarbetare har rätt förutsättningar för att utföra sina arbetsuppgifter och du är tydligt med de förväntningar som finns på din avdelning.  Du har arbetsmiljöansvar för din avdelning samt personalansvar för medarbetare inom ditt produktionsområde. Du ansvarar för attestering av löner, utvecklingssamtal och bedriver ett aktivt arbete för en god medarbetaranda.

Du ansvarar för att affärs- och verksamhetsmål går i linje med gällande lagstiftning, policies inom företaget samt övriga riktlinjer och rutiner. Du följer upp att fastställda planer följs och vid behov vidtar korrigerande och förebyggande åtgärder för att undvika avvikelser. Vid utvecklingsärenden deltar du aktivt och är en drivande faktor i arbetet framåt. Vidare ansvarar du som arbetsledare för att inhämta, sammanställa, analysera och ta fram nödvändiga KPIer för din avdelning. Arbetstiderna är 07:00-16:00

Om dig
Som person ser vi att du är en bra och trygg ledare, du är serviceinriktad tycker om att arbeta mot uppsatta mål och drivs av att leverera i tid. Du använder din goda förmåga för kommunikation och samarbete med de kontaktytor du påträffar i ditt arbete. Då du är ansvarig för dina medarbetare krävs det att du har god fallenhet för att samtala med och bemöta andra människors vardag. För att du ska trivas i rollen är det av vikt att du är driven och har ett starkt engagemang för att coacha dina medarbetare och verksamheten framåt.

Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare samt erfarenhet från arbete inom lager och logistik. Du har god datorvana, framför allt Office-paketet och talar flytande i svenska och engelska.

Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper och erfarenhet.

Vi erbjuder dig
PostNord TPL erbjuder dig arbete i en dynamisk och förändringsorienterad miljö på en av Sveriges största arbetsplatser. Vi har goda tjänstepensionsvillkor, friskvårdsbidrag och personalförmåner genom PostNords egen personalstiftelse PostNordPlus och det finns bra utvecklingsmöjligheter.

Vi gör vardagen enklare
Vi är ansvarstagande, modiga och engagerade, och leder effektivt förändring oavsett om vi leder oss själva eller andra. Vi uppmuntrar lagarbete, uppriktighet och positiva relationer på arbetsplatsen. Vi bygger vidare på våra framgångar och lär oss av både kollegor och misstag. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

Ansök
Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” nedan i annonsen. Sista ansökningsdag är 2023-06-11. Urval sker löpande och tillsättning av tjänst kan ske innan sista ansökningsdag.

Har du någon fråga eller fundering är du välkommen att kontakta Christian Hellberg på mail: christian.hellberg@tpl.postnord.com
Observera dock att ansökningar ej mottages via mail.

Välkommen med din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!

Anställningsform Tillsvidare med provanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Händelö
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1153
Publicerat 2023-05-24
Sista ansökningsdag 2023-06-11

Tillbaka till lediga jobb