PostNord Sverige, Rekrytering

Brevbärare Årsta IPS,

Vi hanterar mer än leveranser, vi hanterar mening. PostNord är Sveriges kanske mest kända varumärke - och vi finns överallt. Det finns en stark drivkraft och vilja att ta brevet eller paketet ända fram. Vi är länken mellan människor och företag, och har en ambition att genom vårt jobb göra vardagen enklare för alla i Sverige.

 

Du & Vi & Jobbet

Som brevbärare är du pulsen i allt vi gör. Vi förändras med världen, men vårt samhällsuppdrag är detsamma idag som igår. Som sista länk i leveranskedjan är du en del av ett lagarbete och sammanhang där glädje och stolthet är vår kultur.

 

 

Den här tjänsten är ett sommarvikariat med en sysselsättningsgrad på 75%.

Det finns två vakanser öppna, där det ena vikariatet startar vecka 25 och pågår fram till vecka 31, medan det andra startar vecka 29 och pågår fram till 32.

Arbetstiderna  på enheten sträcker sig från 04:00 på morgonen till 19.00, måndag till fredag. Den här tjänsten är mellan 04:00-10:00.

Årsta IPS är unik enhet där vi utför skräddarsydda uppdrag direkt mot kund. Vi är ständigt expanderade med nya uppdrag. Stor vikt läggs på noggrannhet och kvalité

                                                                                                                         

Vad du kommer att göra 

 • Sortera post
 • Förbereda post för scanning
 • Dela ut post hos kund
 • Internhantering av post mot kund

 

 

Vem du är

 • Självgående: Du vet vad du ska göra, och du gör det.
 • Noggrann: Vi ställer väldigt höga krav på kvalité eftersom vi jobbar direkt mot kund-
 • Gillar att köra bil och jobba ute hos kunder
 • Stresstålig
 • Ordningsam och punktlig: Ordning och reda är viktigt för att säkerställa en god leverans i rätt tid.
 • Flexibel: Du måste vara beredd på att ändra arbetstider utifall organisationen kräver det
 • Du är unik: Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

 

Vad du tar med dig

 • Vana att arbeta självständigt och i team
 • God servicekänsla
 • Svenska i tal och skrift
 • B-Körkort
 • Gymnasieexamen, eller motsvarande

 

Varför vi finns

PostNord är ett av Sveriges äldsta och största företag och vi har ett viktigt samhällsuppdrag, att säkerställa postservice till företag och privatpersoner i hela Sverige. Vi är i en ständig transformation och arbetar konsekvent med att utveckla både vårt erbjudande och våra medarbetare. Som den ledande leverantören av kommunikationslösningar till, från och inom Sverige förenklar vi vardagen för människor. Hos oss arbetar människor med olika bakgrund och erfarenheter och du blir en del av en arbetsplats som aktivt arbetar med mångfald. Vi är PostNord – ett fantastiskt företag att jobba och växa med. Läs mer på postnord.se.

 

 

 

Du ska må bra

Vi är ett modernt kundorienterat företag som tänker lika mycket på våra anställda som på våra kunder. PostNord är en av Sveriges största arbetsplatser och erbjuder schyssta arbets- och tjänstepensionsvillkor, friskvårdsbidrag och personalförmåner genom vår egen personalstiftelse PostNord Plus. Hos oss finns det goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Anställning sker enligt kollektivavtal.

 

 

Vad väntar du på?

Alternativ 1:

För att söka det här jobbet behöver du varken förbereda CV eller personligt brev. Vi vill lära känna dig bättre än så och därför får du istället svara på några videofrågor. Klicka på ”Ansök” här i annonsen och följ stegen, på bara 5–10 minuter har du sökt jobbet. Se till att ha betyg redo från gymnasiet eller högre utbildning när du påbörjar ansökan, dessa ska laddas upp under "övriga filer" och är viktiga för att du ska kunna gå vidare i processen. 

Alternativ 2:

Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen och bifoga ditt CV. Se till att ha betyg redo från gymnasiet alternativ från högre utbildning när du påbörjar ansökan, dessa ska laddas upp under "övriga filer" och är viktigt för att du ska kunna gå vidare i processen. 

 

Om du har frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten, kontakta oss på karriar@postnord.com. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. 

Rekrytering för denna tjänst sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas snarast.

För Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 75%
Ort Årsta
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/556
Publicerat 2024-04-23
Sista ansökningsdag 2024-05-23

Tillbaka till lediga jobb