PostNord TPL

Produktionsledare till PostNord TPL Ljungby

PostNord TPL är den ledande tredjepartslogistikoperatören i Sverige och Norden. PostNord TPL är lokaliserad i Stockholm, Norrköping, Göteborg, Helsingborg, Jönköping och Ljungby. Våra värderingar på PostNord TPL är Accountable, Brave och Committed.

Bli en del av vårt team
Är du den vi söker? Vårt team består av 4st produktionsledare och 6st gruppledare som arbetar med en av våra största kunder på PostNord TPL i Ljungby. Vi arbetar på två olika skift, 2st produktionsledare per skift, vi arbetar i en ständigt föränderlig miljö där vi ständigt arbetar med förbättringar, hitta det enklaste sättet att utföra en arbetsuppgift på.

Om rollen
Vi söker dig som har erfarenhet av arbete som produktionsledare eller motsvarande. Du ska gilla att leda din personal mot uppsatta mål, coacha dem samt att arbeta operativt med din personal, Du gillar att utveckla och effektivisera våra arbetsprocesser vidare. Vi har kunden i fokus och strävar efter att alltid leverera. Vi arbetar i skift, vilket även Du kommer att göra.

Om dig
Du har intresse och gärna erfarenhet av personalansvar och tycker om att leda och coacha din personal. Har du tidigare arbetat som produktionsledare, arbetsledare eller teamledare ser vi det som meriterande. Vi erbjuder våra ledare ledarskapsutbildning och andra utbildningar som du har nytta av i rollen som produktionsledare och chef. Vi letar efter dig som har högt engagemang och eget driv. Om du tidigare gjort detta inom en logistikverksamhet och känner till dess stödsystem är detta ett plus. Erfarenhet från producerande industri där du arbetar med Lean och har erfarenhet av att arbeta med att eliminera ”Waste” är en merit. Du är tydlig i dina förväntningar, din återkoppling och din kommunikation till dina medarbetare.

God datorvana är ett måste med grundkunskaper i Microsoft Office-paketet som minimum.

Arbetsspråket är svenska men goda kunskaper i engelska både i skrift och tal är ett måste.

Akademisk utbildning inom relevant område är meriterande men ej ett krav.

Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper, om du inte har rätt erfarenhet men ändå är rätt person kommer vi att utbilda dig så du får de verktyg du behöver för att utvecklas vidare hos oss.

Vi erbjuder dig
PostNord TPL erbjuder dig arbete i en dynamisk och förändringsorienterad miljö på en av Sveriges största arbetsplatser. Vi har goda tjänstepensionsvillkor, friskvårdsbidrag och personalförmåner genom PostNords egen personalstiftelse PostNordPlus och det finns bra utvecklingsmöjligheter.

Vi gör vardagen enklare
Vi är ansvarstagande, modiga och engagerade, och leder effektivt förändring oavsett om vi leder oss själva eller andra. Vi uppmuntrar lagarbete, uppriktighet och positiva relationer på arbetsplatsen. Vi bygger vidare på våra framgångar och lär oss av både kollegor och misstag. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

Ansök
Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” nedan i annonsen. Sista ansökningsdag är 2023-03-31.
Urval sker löpande och tillsättning av tjänst kan ske innan sista ansökningsdag.

Har du någon fråga eller fundering är du välkommen att kontakta Robert Andersson på mail: robert.andersson@tpl.postnord.com eller Sofia Dahl på mail: Sofia.dahl@tpl.postnord.com Observera dock att ansökningar ej mottages via mail.

Välkommen med din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Ljungby
Län Kronobergs län
Land Sverige
Referensnummer 2023/495
Publicerat 2023-01-27
Sista ansökningsdag 2023-03-31

Return to job vacancies