PostNord Sverige

Vi hanterar mer än leveranser, vi hanterar mening. PostNord är ett av Sveriges mest kända varumärken - och vi finns överallt. Det finns en drivkraft och vilja att ta brevet eller paketet hela vägen fram till slutdestinationen. Den transformation vi befinner oss i innebär förändringar som gör vem som helst nyfiken på framtiden. Vi är länken mellan människor och företag, och har en ambition att genom vårt jobb göra vardagen enklare för alla i Sverige.

Har du ett intresse för IT och trivs med att arbeta i en serviceinriktad koordinerande roll med många kontaktytor? Drivs du av att lösa problem och utveckla kundrelationer? Då kan det här vara tjänsten för dig!

Du & vi & jobbet

Som Kundintegratör kommer du vara en del av Solution Delivery Managent (SDM) inom vår försäljningsorganisation. SDM består av 37 medarbetare uppdelade på tre team med olika inriktningar och geografier. Som Kundintegratör tillhör du ett team på 5 medarbetare som alla arbetar med samma inriktning. Placeringsort för tjänsten är Solna men kan även vara annan placeringsort efter överenskommelse. Här får du en viktig roll med stort eget ansvar där du utifrån kundens och organisationens behov tar fram, supporterar och ansvarar för hållbara eDi-lösningar med inriktning på tjänster och hela distributionskedjan inom eCommerce & Logistics. Exempel kan vara Transport-eDi, API:er och olika ehandelslösningar.     

                                                                                                              

Exempel på arbetsuppgifter

 • Utgöra länken mellan IT och olika affärsområden både internt på PostNord och externt hos kund.
 • Arbeta med hela kundlösningen – vara med vid driftsättning, följa upp, kvalitetssäkra och justera implementerade produktions- och IT-lösningar.
 • Komma med förslag på nya lösningar och arbeta proaktivt.
 • Agera utifrån kundens perspektiv, prioritera och ta ansvar för helheten.

 

Vem du är

 • Initiativkraft: Proaktiv och vilja att lösa utmaningar, idag och imorgon.
 • Ansvarstagande: Du levererar i tid och med hög kvalitet.
 • Bygger ömsesidigt förtroende: Du skapar goda relationer, är social och serviceminded.
 • Kommunikativ: Du är pedagogisk och tydlig.
 • Strukturerad: Du är noggrann och planerar ditt arbete väl.
 • Du är unik: Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Vad du tar med dig 

 • Vi ser gärna att du har erfarenhet av en liknande roll där du arbetat nära kund.
 • Erfarenhet av tekniska lösningar inom e-handel är mycket meriterande.
 • Kunskap eller förståelse för olika standardiserade filformat såsom XML och EDIFACT.
 • God förståelse kring logistiktjänster med tillhörande eDi och hur dessa produceras.
 • Projektledarkompetens är meriterande.
 • En eftergymnasial utbildning inom IT, logistik eller motsvarande erfarenhet.
 • Goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift.

Varför vi finns
PostNord är ett av Sveriges äldsta och största företag och vi har ett viktigt samhällsuppdrag. Att säkerställa postservice till företag och privatpersoner i hela Sverige. Vi är i en ständig transformation och arbetar konsekvent med att utveckla både vårt erbjudande och våra medarbetare. Som den ledande leverantören av kommunikationslösningar till, från och inom Sverige förenklar vi vardagen för människor. Hos oss arbetar människor med olika bakgrund och erfarenheter och du blir en del av en arbetsplats som aktivt arbetar med mångfald. Vi är PostNord – ett fantastiskt företag att jobba och växa med. Läs mer på postnord.se.

Du ska må bra
Vi är ett modernt kundorienterat företag som tänker lika mycket på sina anställda som på sina kunder. Vi erbjuder en flexibel hybridarbetsplats. PostNord är en av Sveriges största arbetsplatser och erbjuder schyssta arbets- och tjänstepensionsvillkor, friskvårdsbidrag och personalförmåner genom vår egen personalstiftelse PostNord Plus. Hos oss finns det goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Anställning sker enligt kollektivavtal.

Vad väntar du på?
Välkommen med din ansökan. Urval sker löpande så ansök så snart som möjligt. Om du undrar något över tjänsten, maila beatrice.dahlstrom@postnord.com eller christen.asmundsson@postnord.com. Vi ser fram emot att höra från dig!

För fackliga kontaktpersoner se Fackliga kontakter.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde omgående
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/724
Publicerat 2023-03-17
Sista ansökningsdag 2023-04-02

Tillbaka till lediga jobb