PostNord Sverige

Vi söker nu en chef för Teknik och Underhåll vid Paketterminalen i Torsvik, Jönköping. Vi söker dig som vill vara med och utveckla paketterminalen framåt och har ett genuint intresse för teknik och underhåll.

PostNord är en viktig och hållbar del av samhället. Vi är ödmjuka inför det ansvar som vilar på oss, och stolta över vår kunskap och genomförandeförmåga. Ett företag som PostNord kräver tydlighet och uthållighet. Vi ska utveckla våra tjänster, våra medarbetare och kunder. Vi äger vårt ledarskap, visar tillit och mod. Vi vill motivera varandra att odla en innovationskultur som gör oss störst även imorgon. Det är avgörande för att attrahera, behålla och utveckla medarbetare på en föränderlig marknad. PostNord är på en förändringsresa som kräver nya tankesätt, idéer och ett transformativt ledarskap.

Vad du kommer att göra
Som Chef Teknik och Underhåll kommer du delvis att aktivt arbeta i den dagliga verksamheten samtidigt som du har ett administrativt chefsansvar.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Utveckla, leda och följa upp verksamheten inom enheten Teknik och Underhåll i nära samarbete med den operativa verksamheten, vårt centrala reservdelslager och inom ramen för UHS (Underhållssystemet).
 • Agera utifrån kundens perspektiv, prioritera och ta ansvar för helheten.
 • Planera och fördela det dagliga arbetet med motiverande ledarskap inom ramen för uppdraget.
 • Realisera och implementera fastställda underhållsplaner och aktiviteter.
  Säkerställa en effektiv planering, styrning och ledning av den tekniska driften för maximal effektivitet.

Vem du är

 • Ärlig, transparent, stabil och förtroendeingivande med förmåga att skapa samsyn och tydlighet.
 • Engagerande, inspirerande, involverande och kommunikativ.
 • Mål och resultatorienterad med god förmåga att anpassa verksamheten till minskad efterfrågan och aktivt samarbete i samband förändringar.
 • Kvalitetsmedveten och förmåga att driva processtyrning så att den genomsyrar verksamheten.
 • Du är unik: Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vad du tar med dig

 • Dokumenterad erfarenhet som chef och ledare.
 • Akademisk examen inom teknik är meriterande.
 • Goda kunskaper i teknisk svenska och engelska, tal och skrift.
 • Mycket god kunskap om underhållsmetodik, projektledning.
 • Körkort.


Varför vi finns 
PostNord är ett av Sveriges äldsta och största företag och vi har ett viktigt samhällsuppdrag, att säkerställa postservice till företag och privatpersoner i hela Sverige. Vi är i en ständig transformation och arbetar konsekvent med att utveckla både vårt erbjudande och våra medarbetare. Som den ledande leverantören av kommunikationslösningar till, från och inom Sverige förenklar vi vardagen för människor. Hos oss arbetar människor med olika bakgrund och erfarenheter och du blir en del av en arbetsplats som aktivt arbetar med mångfald. Vi är PostNord – ett fantastiskt företag att jobba och växa med. Läs mer på postnord.se. 

 

Du ska må bra 
Vi är ett modernt kundorienterat företag som tänker lika mycket på våra anställda som på våra kunder. PostNord är en av Sveriges största arbetsplatser och erbjuder schyssta arbets- och tjänstepensionsvillkor, friskvårdsbidrag och personalförmåner genom vår egen personalstiftelse PostNord Plus. Hos oss finns det goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Anställning sker enligt kollektivavtal. 

 

Välkommen med din ansökan
Urval sker löpande så ansök så snart som möjligt. Om du undrar något över tjänsten, maila till per.sahlin@postnord.com. Vi ser fram emot att höra från dig!

För fackliga kontaktpersoner se Fackliga kontakter.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Jönköping
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1170
Publicerat 2023-05-29
Sista ansökningsdag 2023-08-31

Tillbaka till lediga jobb