PostNord Group

Som TeamChef får du leda modern utveckling och driva förändring inom produktområdet Business, kundportalen för företagskunder.

På PostNord Digital bygger vi de bästa digitala kundlösningar för den nordiska marknaden. Vi har utvecklat PostNord Appen, Skicka Direkt, PostNord Kundportal och Riktiga Vykort. Nyligen lansera vi även tjänster som Live Tracking, paketrobotar och digitalt porto. Hos oss möts du av en öppen och varm arbetsmiljö där vi ständigt strävar efter att förbättra oss och lära av våra misstag. Vi arbetar agilt i en DevOps-kultur och våra självstyrande team ger stora möjligheter att påverka teknikval som arbetssätt.

 

Vi erbjuder dig

 • Goda utvecklings- och karriärmöjligheter, till exempel sponsrar vi dig att AWS-certifiera dig.
  Förtroende att leda och möjliggöra värdeskapande förändringar för PostNord och utvecklingsteamen
 • En arbetsgivare som värderar livspusslet och balansen mellan arbete och privatliv
 • Tillhörighet i ett team som lever agila värderingar varje dag i en DevOps-kultur

 

Det här gör du hos oss

Som TeamChef kommer du leda den tekniska delen inom produktområdet Business genom att coacha tech leads och utvecklare och själv arbeta operativt med utveckling. I rollen kommer du bland annat:

 • Coacha och stötta våra utvecklingsteam med både budget- och personalansvar
 • Driva förändringsarbetet och säkerställ att produktområdets vision och mål uppnås
 • Driva och leda olika forum inom ett av produktområdet

 

Ditt team och arbetsplats

Du blir en del av produktområdet Business som ansvarar för kundportalen för våra företagskunder. Inom området har vi fem team som stödjer olika moduler och funktioner. varje agilt team har helhet DevOps ansvar för sitt område. Varje team består av en produktägare och 5–6 utvecklare inkl. en Tech Lead samt en testare/QA.

Vår techstack

 • Vi bygger alla våra tjänster i AWS serverless.
 • Backend; Typescipt med Node.js.
 • Frontend; Vue.js, Angular och Typescript.
 • Säkerhet; Oath2, OIDC.
 • Loggning; ELK (Elastic Search och Kibana).
 • Observability

Vi har en hybrid arbetsplats där basen är på vårt kontor i Solna.

 

Vi gör vardagen enklare

PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Vi strävar efter att göra vardagen enklare och mer hållbar för alla som bor och arbetar i Norden. Vi är ansvarstagande, modiga och engagerade, och leder effektivt förändring oavsett om vi leder oss själva eller andra. Vi uppmuntrar lagarbete, uppriktighet och positiva relationer på arbetsplatsen. Vi bygger vidare på våra framgångar och lär oss av både kollegor och misstag. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Besök oss på www.postnord.com

 

Mer om dig

För att trivas hos oss har du ett naturligt intresse för en utmanande, leveransinriktad miljö med högt tempo. I den här rollen har du många kontaktytor och det är därför viktigt att du är en god och lyhörd kommunikatör.

Du har tidigare erfarenhet av ledarskap kanske i en roll som Tech Lead och agil erfarenhet. Du motiveras av att både utveckla team och driva storskaliga komplexa lösningar, gärna digitala produkter och tjänster. För att lyckas i rollen tror vi du är en prestigelös och coachande ledare med utvecklarbakgrund, gärna inom vår tech-stack.

För att skapa rätt förutsättningar för dina medarbetare att prestera är du en närvarande ledare. Du har ett prestigelöst förhållningssätt och tror på dina medarbetares förmåga att själva ta ansvar och fatta beslut.

 

Ansök

Vad väntar du på? Välkommen med din ansökan. Urval sker löpande så ansök så snart som möjligt. Om du undrar något över tjänsten, maila mikaela.englund@postnord.com. Vi ser fram emot att höra från dig!

I denna rekrytering samarbetar PostNord med ADA Digital, för frågor om tjänsten och din ansökan, kontakta Sofie Nordvall, sofie.nordvall@adadigital.se. Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök jobbet här!

 

#LI-Hybrid #joinusatdigital

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1182
Publicerat 2023-05-31
Sista ansökningsdag 2023-06-16

Tillbaka till lediga jobb