PostNord Sverige, Rekrytering

 

Vi hanterar mer än leveranser, vi hanterar mening. PostNord är Sveriges kanske mest kända varumärke - och vi finns överallt. Det finns en stark drivkraft och vilja att ta brevet eller paketet ända fram. Vi är länken mellan människor och företag, och har en ambition att genom vårt jobb göra vardagen enklare för alla i Sverige.

 

Du & Vi & Jobbet

Som brevbärare är du pulsen i allt vi gör. Vi förändras med världen, men vårt samhällsuppdrag är detsamma idag som igår. Som sista länk i leveranskedjan är du en del av ett lagarbete och sammanhang där glädje och stolthet är vår kultur.

Den här tjänsten är en tidsbegränsad anställning med en sysselsättningsgrad på 80% med möjlighet att jobba upp till 100%. Anställningen startar vecka 33 och pågår fram till 31/8 2024. Dina arbetstider kommer att vara förlagda på dagtid, förmiddag och eftermiddag, måndag till fredag.

                                                                                                                         

Vad du kommer att göra 

 • Sortera post
 • Dela ut brev, mindre paket, tidningar och reklam med elcykel, högerstyrd bil eller elfordon, 
 • Planera och genomföra din arbetsdag på bästa sätt utifrån dagens rutt

 

Vem du är

 • Självgående: Du vet vad du ska göra, och du gör det.
 • Gillar att vara ute: Om väder och vind biter ifrån, så biter du ihop och tillbaka.
 • Ordningsam och punktlig: Ordning och reda är viktigt för att säkerställa en god leverans i rätt tid.
 • God kondition och rörlighet: Du är i rörelse under stora delar av dagen.
 • Flexibel: Även om du följer en rutt så händer det ibland oplanerade saker som du behöver agera på.
 • Du är unik: Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Vad du tar med dig

 • Vana att arbeta självständigt och i team
 • God servicekänsla
 • Svenska i tal och skrift
 • B-Körkort: Van att köra och trygg i trafiken
 • Gymnasieexamen, eller motsvarande

 

Varför vi finns

PostNord är ett av Sveriges äldsta och största företag och vi har ett viktigt samhällsuppdrag, att säkerställa postservice till företag och privatpersoner i hela Sverige. Vi är i en ständig transformation och arbetar konsekvent med att utveckla både vårt erbjudande och våra medarbetare. Som den ledande leverantören av kommunikationslösningar till, från och inom Sverige förenklar vi vardagen för människor. Hos oss arbetar människor med olika bakgrund och erfarenheter och du blir en del av en arbetsplats som aktivt arbetar med mångfald. Vi är PostNord – ett fantastiskt företag att jobba och växa med. Läs mer på postnord.se.

 

Du ska må bra

Vi är ett modernt kundorienterat företag som tänker lika mycket på våra anställda som på våra kunder. PostNord är en av Sveriges största arbetsplatser och erbjuder schyssta arbets- och tjänstepensionsvillkor, friskvårdsbidrag och personalförmåner genom vår egen personalstiftelse PostNord Plus. Hos oss finns det goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Anställning sker enligt kollektivavtal.

 

Vad väntar du på?

Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen och bifoga ditt CV. Se till att ha betyg redo från gymnasiet alternativ från högre utbildning när du påbörjar ansökan, dessa ska laddas upp under "övriga filer" och är viktigt för att du ska kunna gå vidare i processen. 

Om du har frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten, kontakta oss på karriar@postnord.com. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. 

Rekrytering för denna tjänst sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

För fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga

 

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningen avslutas 2024-08-31
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 6
Sysselsättningsgrad 80%
Ort Oskarshamn
Län Kalmar län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1184
Publicerat 2023-06-01
Sista ansökningsdag 2023-08-06

Tillbaka till lediga jobb