PostNord Sverige

Motiveras du av att nå resultat tillsammans med ditt team och av att representera Sveriges ledande leverantör inom logistik? Vill du dessutom ha ett jobb med goda möjligheter att vara med och påverka samt utvecklas inom? Då kan det här vara din nästa utmaning!

Välkommen med din ansökan!

Du & vi & jobbet
Som kundansvarig säljare på Large Account (LA) kommer du att tillhöra affärsområdet Försäljning paket/logistik som består av cirka 8 erfarna personer i Stockholm. Teamet bearbetar främst e-handels- och B2B-kunder inom logistik i Stockholm syd samt Mälardalen. 


PostNord har en synlig men samtidigt osynlig dygnet-runt-struktur som är en viktig och hållbar del av samhället. Vi är ödmjuka och stolta över vårt samhällsuppdrag, vår kunskap och genomförandeförmåga. Du som specialist är en given nyckelperson för att lösa de utmaningar vi står inför. Tillsammans skapar vi en innovationskultur som driver utveckling.

                                                                                                                                                       

Vad du kommer att göra
Som kundansvarig säljare kommer du att utveckla nya affärer och säkerställa goda affärsrelationer på gamla och nya kunder. Du samarbetar med andra avdelningar för att hitta bästa lösningen för dina kunder.

Som kundansvarig säljare på PostNord kommer du att:

  • Bearbeta utvalda medelstora kunder på operativ, taktisk och strategisk nivå för att säkerställa långsiktig tillväxt och lönsamhet.
  • Skapa förståelse av kundens affär så du kan identifiera och definiera kundens indirekta och specifika behov.
  • Ansvara för att kalkylera och offerera värdeskapande lösningar samt följa upp mål.
  • Rapportera till försäljningschef Large Account.

 Vem du är
Du är handlingskraftig och vet hur du ska planera ditt arbete för att komma framåt. Du lägger stor vikt vid att bygga relationer och samarbeta där du framgångsrikt hittar vägar fram i en stor organisation. För att trivas är det viktigt att du har lätt för att hitta lösningar och se nya möjligheter. 

 

Vad du tar med dig

  • Dokumenterad säljerfarenhet av komplex tjänsteförsäljninggärna från en större organisation.
  • Högre utbildning är meriterande liksom utbildning inom försäljning, affärsmannaskap eller säljteknik såsom t ex Spin.
  • Vi ser gärna att du har god vana och/eller förståelse för kunders checkouts inom e-handel.
  • Goda kunskaper krävs i både svenska och engelska, i tal och skrift.
  • Van att använda Officepaketet samt CRM system.
  • Körkort.

Om PostNord
PostNord är ett av Sveriges äldsta och största företag och vi har ett viktigt samhällsuppdrag. Att säkerställa postservice till företag och privatpersoner i hela Sverige. Vi är i en ständig transformation och arbetar konsekvent med att utveckla både vårt erbjudande och våra medarbetare. Som den ledande leverantören av kommunikationslösningar till, från och inom Sverige förenklar vi vardagen för människor. Hos oss arbetar människor med olika bakgrund och erfarenheter och du blir en del av en arbetsplats som aktivt arbetar med mångfald. Vi är PostNord – ett fantastiskt företag att jobba och växa med. Läs mer på postnord.se.

Vad väntar du på?
I denna rekryteringsprocess samarbetar PostNord Sverige med Jefferson Wells. Vid frågor om tjänsten och din ansökan, kontakta Lotta Holme, lotta.holme@jeffersonwells.se. Urval sker löpande så ansök så snart som möjligt.

Vi ser fram emot att höra från dig!

ANSÖK HÄR

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde omgående
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/828
Publicerat 2023-03-23
Sista ansökningsdag 2023-04-13

Tillbaka till lediga jobb