PostNord TPL AB

PostNord TPL är den ledande tredjepartslogistikoperatören i Sverige och Norden. PostNord TPL är lokaliserad i Stockholm, Norrköping, Göteborg, Helsingborg, Jönköping och Ljungby. Våra värderingar på PostNord TPL är Accountable, Brave och Committed.

Bli en del av vårt team
Är du den vi söker? Vi letar nu efter en ny logistikkoordinator till en av våra större kunder i Stigamo. Du kommer att arbeta i team med produktionsledare, gruppledare, logistikenhetschef. Vi arbetar som länken mellan kunden och vår produktion, kunden hos oss är våra kundföretag.

Om rollen
Vi söker dig som vill vara med och skapa spännande lösningar för PostNord TPL och våra kunder. Vi arbetar proaktivt med att stötta kundernas processer och strategier i hela kedjan från order till leverans hos slutkund. Vi identifierar frågeställningar och arbetar aktivt för att säkerställa hög kundnöjdhet.

Om dig
Vi söker dig som har förståelse för kundens behov, en vilja att utvecklas inom administration och som logistikkoordinator. Du är lösningsorienterad och kan självständigt driva förändringar/förbättringar med kundens behov i fokus. Du är kommunikativ, social och relationsbyggande på ett affärsmässigt vis. Du är strukturerad, analytisk, logisk. Du är engagerad och självgående med vilja och förmåga att ta ansvar. Du ser dig själv som kundens naturliga kontaktpunkt för frågor.
Vi tror att du har arbetat med liknande arbetsuppgifter sedan tidigare.
Du talar flytande svenska och engelska. Du har god datorvana, framförallt Office-paketet. Om du har erfarenhet av olika affärssystem, databaser och datormiljöer är ett det ett stort plus. Som person är du prestigelös, driven och får saker att hända.

Vi fäster stor vikt vid de personliga egenskaperna.

Vi erbjuder dig
PostNord TPL erbjuder dig arbete i en dynamisk och förändringsorienterad miljö på en av Sveriges största arbetsplatser. Vi har goda tjänstepensionsvillkor, friskvårdsbidrag och personalförmåner genom PostNords egen personalstiftelse PostNordPlus och det finns bra utvecklingsmöjligheter.

Vi gör vardagen enklare
Vi är ansvarstagande, modiga och engagerade, och leder effektivt förändring oavsett om vi leder oss själva eller andra. Vi uppmuntrar lagarbete, uppriktighet och positiva relationer på arbetsplatsen. Vi bygger vidare på våra framgångar och lär oss av både kollegor och misstag. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

Ansök
Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” nedan i annonsen. Sista ansökningsdag är 2023-07-02
Urval sker löpande och tillsättning av tjänst kan ske innan sista ansökningsdag.

Har du någon fråga eller fundering är du välkommen att kontakta Sofia Dahl tel. 070-241 97 13.
Observera dock att ansökningar ej mottages via mail.

Välkommen med din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stigamo
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1146
Publicerat 2023-05-22
Sista ansökningsdag 2023-07-02

Tillbaka till lediga jobb