PostNord Sverige

PostNord är Sveriges mest anlitade leverans- och logistikpartner för privatpersoner och företag. Vi identifierar kunders behov, lyssnar, förstår, löser problem och utvecklar deras affär. Hållbarhet är både självklart och nödvändigt på vår innovations- och transformationsresa mot framtidens logistiklösningar. Vi lever mitt i utvecklingen, på flera sätt leder vi den, med ett stolt kundlöfte. PostNord levererar lösningar för kommunikation, logistik, distribution och e-handel till, från och inom Norden.

Till vårt team inom försäljning som jobbar mot våra större kunder söker vi nu vår nästa Large Account Manager. Kan det vara dig som vi söker?

Du, vi & jobbet
PostNord har en synlig men samtidigt osynlig dygnet-runt-struktur som är en viktig och hållbar del av samhället. Vi är ödmjuka och stolta över vårt samhällsuppdrag, vår kunskap och genomförandeförmåga. Du som Large Account Manager är en nyckelperson för att lösa de utmaningar våra kunder står inför.

Som Large Account Manager kommer du tillhöra försäljningsteamet Large Accounts som består av cirka 50 personer totalt i landet. I rollen kommer du att ansvara över en kundgrupp om ca: 50 kunder där ditt ansvar är att driva och utveckla deras samarbete med PostNord inom paket- och logistiklösningar. Du kommer att ha kontakt med och bearbeta både befintliga och nya kunder, där ditt fokus är värdeskapande försäljning som gynnar alla parter. Som person söker vi dig som är nyfiken av naturen och som kan förstå hur PostNord kan vara värdehöjande för våra kunders verksamhet och affär. Som Large Account Manager rapporterar du till Försäljningschef Large Account Syd och ha din utgångspunkt i Malmö.

Vad du kommer att göra

 • Ansvara för din kundbas av befintliga- och potentiella kunder
 • Skapa lönsamma och långsiktiga affärer och relationer med dina kunder
 • Identifiera behov och definiera lösningar för PostNords tjänster inom Logistik, E-handel, Marknadsföring och Affärskommunikation
 • Följa upp, vårda och utveckla kundrelationen under hela affärslivscykeln
 • Dokumentera aktiviteter och säljresultat i vårt system SalesForce


Vem du är

 • Bygger ömsesidigt förtroende: Tillit är grunden till bra relationer.
 • Tålamod: Långsiktig framgång trumfar alltid en "quick-fix".
 • Ödmjuk och ansvarstagande: Föregå med gott exempel. Du är det exemplet.
 • Engagemang & inspiration: En specialist är specialiserad på att vara nyfiken. Det smittar av sig.
 • Initiativkraft: Framåtanda och vilja att lösa utmaningar, idag och imorgon.
 • Lösningsorienterad och effektiv: Självständigt beslutsfattande och ansvarstagande är naturligt för dig.
 • Du är unik: Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.


Vad du tar med dig

 • Utbildning inom försäljning, affärsmannaskap, ekonomi, marknadsföring och säljteknik t ex Spin är starkt meriterande.
 • Tidigare erfarenhet av komplex tjänsteförsäljning.
 • Erfarenhet från logistik och/eller transportbransch är meriterande men inget krav.
 • Behärska Office paketet och tidigare erfarenhet från CRM system (tidigare erfarenhet av SalesForce är ett plus men inget krav).
 • Tidigare arbete med avtalsskrivning är en bonus
 • Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
 • Körkort


Varför vi finns
PostNord är ett av Sveriges äldsta och största företag och vi har ett viktigt samhällsuppdrag. Att säkerställa postservice till företag och privatpersoner i hela Sverige. Vi är i en ständig transformation och arbetar konsekvent med att utveckla både vårt erbjudande och våra medarbetare. Som den ledande leverantören av kommunikationslösningar till, från och inom Sverige förenklar vi vardagen för människor. Hos oss arbetar människor med olika bakgrund och erfarenheter och du blir en del av en arbetsplats som aktivt arbetar med mångfald. Vi är PostNord – ett fantastiskt företag att jobba och växa med. Läs mer på postnord.se.

Du ska må bra
Vi är ett modernt kundorienterat företag som tänker lika mycket på våra anställda som på våra kunder. Vi erbjuder en flexibel hybridarbetsplats. PostNord är en av Sveriges största arbetsplatser och erbjuder schyssta arbets- och tjänstepensionsvillkor, friskvårdsbidrag och personalförmåner genom vår egna personalstiftelse PostNord Plus. Hos oss finns det goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Anställning sker enligt kollektivavtal.

Vad väntar du på?
Välkommen med din ansökan! Urval sker löpande så ansök så snart som möjligt. I urvalet tillämpar vi både urvalsfrågor, videoinspelning samt testverktyg vid behov. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med start efter överenskommelse och vi tillämpar 6 månaders provanställning. Sista ansökningsdag är 26 maj.

Om du undrar något över tjänsten, kontakta Talent Acquisition Specialist/Headhunter Casper von Sivers på 073 561 78 70.

Vi ser fram emot att höra från dig!

För fackliga kontaktpersoner se Fackliga kontakter.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Malmö
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2024/548
Publicerat 2024-04-19
Sista ansökningsdag 2024-05-26

Tillbaka till lediga jobb