PostNord Sverige, Rekrytering

 

Vi hanterar mer än leveranser, vi hanterar mening. PostNord är Sveriges kanske mest kända varumärke - och vi finns överallt. Det finns en stark drivkraft och vilja att ta brevet eller paketet ända fram. Vi är länken mellan människor och företag, och har en ambition att genom vårt jobb göra vardagen enklare för alla i Sverige.

 

Du & vi & jobbet

PostNord är alltid i rörelse. Gods, paket och försändelser sorteras, packas och skickas för att nå en väntande destination. Dagens förväntningar på leveranser är höga och här är du som terminalarbetare en viktig del för att vi ska lyckas med vårt uppdrag. Tillsammans hjälps vi åt för att leverera en hållbar och pålitlig kedja av eviga leveranser.

Den här tjänsten är ett sommarvikariat med en sysselsättningsgrad på 100%. Anställningen startar v.25 och pågår fram till v.33. Dina arbetstider kommer att vara mellan 13:00-21:00, måndag till fredag.

                                                                                                                         

Vad du kommer att göra

 • Sortera brev, paket eller pall, manuellt eller med hjälp av maskin
 • Arbeta med inleverans/utleverans

 

Vem du är

 • Självständig: En del av jobbet gör du ensam, men teamkänslan är viktig.
 • Inre lugn: Många saker samtidigt kan vara stressande, men behöver inte vara det.
 • Strukturerad: Kunder är beroende av sina leveranser. Ditt ansvar matchar deras förväntningar.
 • Positiv & orädd: Dela dina tankar och bidra till förbättring. Mångfald av människor och idéer gör oss bättre.
 • God styrka och rörlighet: Du ser fram emot ett fysiskt aktivt arbete.
 • Lagspelare: Kan inte nog poängteras. Samarbete vinner alltid i längden.
 • Du är unik: Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Vad du tar med dig

 • Samarbetsförmåga och laganda
 • Flexibilitet och positiv attityd
 • Svenska i tal och skrift
 • Gymnasieexamen eller motsvarande

 

Varför vi finns

PostNord är ett av Sveriges äldsta och största företag och vi har ett viktigt samhällsuppdrag, att säkerställa postservice till företag och privatpersoner i hela Sverige. Vi är i en ständig transformation och arbetar konsekvent med att utveckla både vårt erbjudande och våra medarbetare. Som den ledande leverantören av kommunikationslösningar till, från och inom Sverige förenklar vi vardagen för människor. Hos oss arbetar människor med olika bakgrund och erfarenheter och du blir en del av en arbetsplats som aktivt arbetar med mångfald. Vi är PostNord – ett fantastiskt företag att jobba och växa med. Läs mer på postnord.se.

 

Du ska må bra

Vi är ett modernt kundorienterat företag som tänker lika mycket på våra anställda som våra kunder. PostNord är en av Sveriges största arbetsplatser och erbjuder schyssta arbets- och tjänstepensionsvillkor, friskvårdsbidrag och personalförmåner genom vår egen personalstiftelse PostNord Plus. Hos oss finns det goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Anställning sker enligt kollektivavtal.

 

Vad väntar du på?

För att söka det här jobbet behöver du varken förbereda CV eller personligt brev. Vi vill lära känna dig bättre än så och därför får du istället svara på några videofrågor. Klicka på ”Ansök” här i annonsen och följ stegen, på bara 5–10 minuter har du sökt jobbet. Se till att ha betyg redo från gymnasiet eller högre utbildning när du påbörjar ansökan, dessa ska laddas upp under "övriga filer" och är viktiga för att du ska kunna gå vidare i processen. 

Om du har frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten, kontakta oss på karriar@postnord.com. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. 

Rekrytering för denna tjänst sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

För Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga

 

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 4
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Birsta
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/619
Publicerat 2023-02-22
Sista ansökningsdag 2023-03-29

Tillbaka till lediga jobb