PostNord Sverige

Som CX Service Designer hos PostNord bidrar du direkt till att skapa god kund- & konsumentupplevelser för miljontals människor!

PostNords verksamhet, ansvar och uppdrag berör människors vardag i hela Sverige och som CX Service Designer i Stockholm gör du skillnad för dem alla!

För att ge kunderna bästa möjliga upplevelse av PostNords tjänster är fokus på bättre förståelse för deras behov och drivkrafter ständigt central. Här spelar du en avgörande roll för att utforska vägen framåt samt hur den leder till bästa nytta för kunden genom att ta tillvara på dessa insikter!

Vi erbjuder dig

  • En position där du får möjlighet att sitta nära affären och vara en viktig del i att få oss att bli ett kundcentrerat företag, på riktigt!
  • En arbetsplats som genomsyras av hjälpsamhet, trygghet och många olika expertområden under samma tak.
  • Ett företag med tydliga mål och strategi för en minskad klimatpåverkan i alla led av verksamheten.
  • En roll där du möter en stor variation av kunder över hela landet och tillsammans med kunderna designar lösningar för att göra vardagen enklare, vilket också är PostNords vision.


Det här gör du hos oss
Här får du röra dig brett i organisationen, allt för att skapa bättre kund- och konsumentupplevelser på alla nivåer. Bland annat får du i din roll:

  • Leda insiktsarbeten för att identifiera och formulera förbättringsbehov både utifrån ett kund- och ett medarbetarperspektiv.
  • Vara med och utforma förbättrade produkter och tjänster, längs med hela kundresan.
  • Initiera, facilitera och leda arbeten där vi tar fram kundresor som används för att sätta vägen framåt och som inte bara blir snygga skrivbordsprodukter.
  • Jobba med kulturförändring, där du engagerar och inspirerar oss att sätta kunden i centrum.


Ditt team och arbetsplats
Du kommer att ingå i Customer Experience-teamet som består av 6 personer som tillhör enheten AO Paket. I teamet finns olika roller och kompetenser, allt från analys till förändringsledning, för att ni tillsammans ska kunna driva arbetet framåt.

Teamet, och de olika förmågor som finns representerade, är en efterfrågad och uppskattad del av organisationen. Syftet och strävan är att göra PostNord till ett mer kundcentrerat företag och att snabbare kunna gå från insikt till handling.

Teamet jobbar både med att sätta spelplanen för hur man ska arbeta med CX, de arbetssätt som krävs och den kultur som behövs samtidigt som vi är en naturlig del i att skapa kundcentrerade förbättringar tillsammans med andra utanför teamet. Du kommer jobba både projektbaserat där du driver både egna projekt men också bidra tvärfunktionellt inom hela organisationen med din expertis. I din roll kommer du att arbeta med alla enheter inom organisationen med ett särskilt fokus på B2C.

Kontoret är beläget i Solna där ni sitter i öppet, aktivitetsbaserat landskap i nyligen omgjorda lokaler. Vi erbjuder flexibilitet att varva arbete på kontoret och jobb hemifrån.

Mer om dig
Vi letar efter dig som har tidigare erfarenhet inom Customer Experience-området som Tjänste/service designer som tycker om att arbeta med övergripande CX strategiarbetet och likväl vara en del i det operativa arbetet som krävs. Du har med dig kunskap och erfarenhet inom kundcentrerade metoder och arbetssätt för att leda förändringsarbeten inom produkt- och tjänsteutveckling.

Som person tycker du om att interagera och samarbeta med andra, arbeta med många kontaktytor och inspirera med ditt engagemang och kunskap. Du är lösningsorienterad och motiveras av att bidra till goda resultat för affären.

Varför vi finns
PostNord är ett av Sveriges äldsta och största företag och vi har ett viktigt samhällsuppdrag. Att säkerställa postservice till företag och privatpersoner i hela Sverige. Vi är i en ständig transformation och arbetar konsekvent med att utveckla både vårt erbjudande och våra medarbetare. Som den ledande leverantören av kommunikationslösningar till, från och inom Sverige förenklar vi vardagen för människor. Hos oss arbetar människor med olika bakgrund och erfarenheter och du blir en del av en arbetsplats som aktivt arbetar med mångfald. Vi är PostNord – ett fantastiskt företag att jobba och växa med. Läs mer på postnord.se.

Du ska må bra
Vi är ett modernt kundorienterat företag som tänker lika mycket på sina anställda som på sina kunder. Vi erbjuder en flexibel hybridarbetsplats. PostNord är en av Sveriges största arbetsplatser och erbjuder schyssta arbets- och tjänstepensionsvillkor, friskvårdsbidrag och personalförmåner genom vår egen personalstiftelse PostNord Plus. Hos oss finns det goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Anställning sker enligt kollektivavtal.

Vad väntar du på?
I denna rekryteringsprocess samarbetar PostNord Sverige med Ada Digital/TNG Group. Vid frågor om tjänsten och din ansökan, kontakta Sandra Pieper på sandra.peiper@adadigital.se eller 070-9563946. Urval sker löpande så ansök så snart som möjligt.

Vi ser fram emot att höra från dig!

ANSÖK HÄR!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/635
Publicerat 2023-02-24
Sista ansökningsdag 2023-03-31

Tillbaka till lediga jobb