PostNord TPL

Vi söker nu terminalarbetare med Gruppledaransvar till Stigamo

PostNord TPL är den snabbast växande och den ledande tredjepartslogistikoperatören i Sverige och Norden. PostNord TPL är lokaliserad i Stockholm, Norrköping, Göteborg, Helsingborg, Jönköping och Ljungby. Våra värderingar på PostNord TPL är Accountable, Brave och Committed.

Bli en del av vårt team
Ditt team består av 20–30 terminalarbetare som arbetar på vårt lager i Stigamo. I rollen som Gruppledare ingår du i ett team under en Produktionsledare. Du leder och fördelar dagliga arbetsuppgifter för dina medarbetare som består av att planera och prioritera utifrån order, leveranschemat och rutiner för kunden så att lönsamhet uppnås.

 Som Terminalarbetare arbetar du med att plocka gods efter order, packa gods, returhantering, samt arbeta med intag och uttag av gods. Gruppledaren ser till att arbetet utförs enligt fastställda rutiner och kundöverenskommelser. Då vi arbetar i en snabbföränderlig miljö är det viktigt att vara snabbagerande med fingertoppskänsla för kvalitet.

Ditt jobb blir att vid behov leda den dagliga styrningen samtidigt som du ständigt hjälper till att förbättra och utveckla våra processer. Arbetsbelastningen och storleken på arbetsgruppen varierar beroende på säsong. När du inte arbetar med teamledande uppgifter arbetar du som terminalarbetare tillsammans med dina kollegor.

Vi söker dig som:

  • Behärskar svenska i såväl tal som skrift
  • Har utbildning på gymnasienivå eller motsvarande
  • Är bekväm med att arbeta varierande arbetstider, då skiftarbete ingår i vår verksamhet.
    Dagtid såväl som kvällstid, både vardagar och helger.
  • Du tycker om att arbeta mot uppsatta mål och tillsammans med ditt team leverera på topp.
  • Du har erfarenhet av lagerarbete, minst ett år.

Det är meriterande om du har truckförarbevis A och B med körvana.

Om dig
För att du ska trivas i rollen är du ordningsam, självgående i arbetet och har en god förmåga att arbeta med personalen är din vardag, du upplevs som positiv och målinriktad. Du tycker om att ha en central roll samt leda personal och fördela dagliga arbetsuppgifter. Du har ett högt engagemang samt ett eget driv som du använder för att motivera dina medarbetare att uppnå sina mål. Du är tydlig i dina förväntningar, din återkoppling och hur du kommunicerar med dina medarbetare. Du är flexibel och kan snabbt byta arbetsuppgifter samt stöttar upp avdelningen där behoven finns.

Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper och erfarenhet.

Vi levererar
Anställning sker enligt Transportavtalet med anställningsformen tillsvidare med provanställning.
Lön är enligt kollektivavtal och tillträde sker enligt överenskommelse. Alla våra medarbetare får en grundlig introduktion för att säkerhetsställa de bästa förutsättningarna för att ta sig an sina arbetsuppgifter.

Vi erbjuder dig ett arbete med stor variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

Övrigt
Om du går vidare i rekryteringsprocessen kommer vi att utföra en bakgrundskontroll för att säkerställa tryggheten för vår verksamhet, kunder och medarbetare. Av säkerhetsskäl utför vi även alkohol- och drogtester genom samarbetspartner.

Ansök
Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” nedan i annonsen. Sista ansökningsdag är 2023-09-15. Urval sker löpande och tillsättning av tjänst kan ske innan sista ansökningsdag.

Har du någon fråga om tjänsten är du välkommen att kontakta Sofia Dahl per mail: Sofia.dahl@tpl.postnord.com
Observera dock att ansökningar ej mottages via mail.

För fackliga kontaktpersoner, se https://www.postnord.com/sv/karriar/kontakt/facklig-kontakt

Välkommen med din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!

Anställningsform Tillsvidare med provanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stigamo
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1150
Publicerat 2023-05-24
Sista ansökningsdag 2023-09-15

Tillbaka till lediga jobb