PostNord TPL

PostNord TPL är den ledande tredjepartslogistikoperatören i Sverige och Norden. PostNord TPL är lokaliserad i Stockholm, Norrköping, Göteborg, Helsingborg, Jönköping och Ljungby. Våra värderingar på PostNord TPL är Accountable, Brave och Committed.

Bli en del av vårt team
Är du den vi söker? Vårt team består av 7 personer som arbetar med support, utveckling och förvaltning inom IT på PostNord TPL Händelö. Vi arbetar med att utveckla och säkerställa att våra IT-system stödjer företaget på bästa sätt och samtidigt stärker vårt företags konkurrenskraft. Vi samarbetar i team men har olika ansvarsområden. Vi arbetar nära vår verksamhet som i sin tur arbetar med logistiklösningar gentemot kund. 

Om rollen
Du kommer stötta verksamheten främst i lagerhanteringssystem. Arbetsuppgifter är bland annat att ta fram kravspecifikationer, skapa lösningsförslag och göra dokumentationer för nya såväl som för befintliga systemuppsättningar. Du kommer också ta fram och uppdatera utbildningsmaterial. Vid tillfällen kommer du också att leda utvecklingsprojekt inom Postnord TPL. Vi stöttar dessutom varandra i teamet, vilket betyder att IT-support till verksamheten är en del av arbetsuppgifterna.

Om dig
Som person är du engagerad, självgående och har en vilja av att ta ansvar. Du har ett affärsmässigt förhållningssätt och kan sätta kundens behov i fokus. Du har förmågan att fokuserat utveckla befintliga IT-system samt utveckla nya mot leverantör. Lagarbete är en naturlig egenskap du besitter.  

Det är meriterande om du är kunnig inom och har erfarenhet från lagerhantering och logistik, gärna kompetens inom WMS eller annat produktionssystem. Vi vill också att du har arbetat med IT-administration tidigare samt har erfarenhet av projektarbete. Du har också goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper och erfarenhet.

Vi erbjuder dig
PostNord TPL erbjuder dig arbete i en dynamisk och förändringsorienterad miljö på en av Sveriges största arbetsplatser. Vi har goda tjänstepensionsvillkor, friskvårdsbidrag och personalförmåner genom PostNords egen personalstiftelse PostNordPlus och det finns bra utvecklingsmöjligheter.

Vi gör vardagen enklare
Vi är ansvarstagande, modiga och engagerade, och leder effektivt förändring oavsett om vi leder oss själva eller andra. Vi uppmuntrar lagarbete, uppriktighet och positiva relationer på arbetsplatsen. Vi bygger vidare på våra framgångar och lär oss av både kollegor och misstag. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

Ansök
Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” nedan i annonsen. Sista ansökningsdag är 2023-04-16.
Urval sker löpande och tillsättning av tjänst kan ske innan sista ansökningsdag.

Har du någon fråga eller fundering är du välkommen att kontakta IT-chef Björn Spångberg via mail bjorn.spangberg@tpl.postnord.com Observera att ansökningar ej mottages via mail.

Välkommen med din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!

Anställningsform Tillsvidare med provanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Händelö
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/710
Publicerat 2023-03-08
Sista ansökningsdag 2023-04-16

Tillbaka till lediga jobb