PostNord Sverige

PostNord är Sveriges mest anlitade leverans- och logistikpartner för privatpersoner och företag. Vi identifierar kunders behov, lyssnar, förstår, löser problem och utvecklar deras affär. Hållbarhet är självklart och nödvändigt på vår innovations- och transformationsresa mot framtidens logistiklösningar. Vi lever mitt i utvecklingen, på vissa sätt leder vi den, med ett stolt kundlöfte. PostNord levererar lösningar för kommunikation, logistik, distribution och e-handel till, från och inom Norden. 

Vi är nu i fas att utöka med ytterligare ett team i Malmö och söker nu nyfikna och hungriga Account Managers. Kan det vara dig som vi söker?


Du, vi & jobbet

PostNord har en synlig men samtidigt osynlig dygnet-runt-struktur som är en viktig och hållbar del av samhället. Vi är ödmjuka och stolta över vårt samhällsuppdrag, vår kunskap och genomförandeförmåga. Du som Account Manager är en given nyckelperson för att lösa de utmaningar våra kunder står inför. Som Account Manager kommer du tillhöra teamet SME (Small Medium Enterprise) som kommer att bestå av totalt 45 personer. I rollen kommer du att ha kontakt med både befintliga och nya kunder, där telefonen är ditt främsta arbetsverktyg i kombination med mail och Microsoft Teams. Teamet inom SME präglas av nyfikenhet, proaktivitet och tålamod, något vi även vill se hos dig. Vi bygger en vinnarkultur där du ska sporras av både gemensamma- och individuella mål.                                                                                                                                                  

Vad du kommer att göra

 • Ansvara för din kundbas av befintliga- och potentiella kunder.
 • Skapa lönsamma och långsiktiga affärer och relationer med dina kunder.
 • Identifiera behov och definiera lösningar för PostNords tjänster inom Logistik, E-handel, Marknadsföring och Affärskommunikation.
 • Följa upp, vårda och föräldra kundrelationen under hela affärslivscykeln.
 • Dokumentation av aktiviteter och säljresultat i vårt system SalesForce.

 

Vem du är

 • Bygger ömsesidigt förtroende: Tillit är grunden till bra relationer.
 • Ödmjuk och ansvarstagande: Föregå med gott exempel. Du är det exemplet.
 • Engagemang & inspiration: En specialist är specialiserad på att vara nyfiken. Det smittar av sig.
 • Initiativkraft: Framåtanda och vilja att lösa utmaningar, idag och imorgon.
 • Tålamod: Långsiktig framgång trumfar alltid en "quick-fix".
 • Lösningsorienterad och effektiv: Självständigt beslutsfattande och ansvarstagande är naturligt för dig.
 • Du är unik: Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Vad du tar med dig

 • Eftergymnasial examen, gärna akademisk examen inom Marknadsföring, Företagsekonomi, logistik eller motsvarande.
 • Utbildning inom försäljning, affärsmannaskap och säljteknik t ex Spin är meriterande.
 • Några års säljerfarenhet, alternativt erfarenhet från närliggande bransch med dokumenterat goda resultat.
 • Behärska Office 365 på en hög nivå, med ett genuint intresse för IT-lösningar (tex Check-Out, TA-system) och CRM system. Tidigare erfarenhet av SalesForce är ett plus men inget krav.
 • Tidigare arbete med avtalsskrivning är en bonus.
 • Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.


Varför vi finns
PostNord är ett av Sveriges äldsta och största företag och vi har ett viktigt samhällsuppdrag. Att säkerställa postservice till företag och privatpersoner i hela Sverige. Vi är i en ständig transformation och arbetar konsekvent med att utveckla både vårt erbjudande och våra medarbetare. Som den ledande leverantören av kommunikationslösningar till, från och inom Sverige förenklar vi vardagen för människor. Hos oss arbetar människor med olika bakgrund och erfarenheter och du blir en del av en arbetsplats som aktivt arbetar med mångfald. Vi är PostNord – ett fantastiskt företag att jobba och växa med. Läs mer på postnord.se. 

Du ska må bra
Vi är ett modernt kundorienterat företag som tänker lika mycket på sina anställda som på sina kunder. Vi erbjuder en flexibel hybridarbetsplats. PostNord är en av Sveriges största arbetsplatser och erbjuder schyssta arbets- och tjänstepensionsvillkor, friskvårdsbidrag och personalförmåner genom vår egen personalstiftelse PostNord Plus. Hos oss finns det goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Anställning sker enligt kollektivavtal.

Vad väntar du på?
Välkommen med din ansökan. Urval sker löpande så ansök så snart som möjligt. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med start efter överenskommelse och vi tillämpar 6 månaders provanställning. Sista ansökningsdag är 30 april.

Om du undrar något över tjänsten, kontakta Daniel Karlsson –  Försäljningschef på 010-436 35 72 eller Fredrik Järnåsen – Försäljningschef på 010-436 21 74.

Vi ser fram emot att höra från dig!

För fackliga kontaktpersoner se Fackliga kontakter.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde enligt överenskommelse
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 8
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Malmö
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2023/725
Publicerat 2023-03-10
Sista ansökningsdag 2023-04-30

Tillbaka till lediga jobb