PostNord TPL AB

Vi söker nu Arbetsledare till vårt kunduppdrag för läkemedel på Händelö i Norrköping.
Är du en person som ser dig själv i en ledande roll som präglas av utveckling och förändring? Låter det intressant -  Skicka in din ansökan till oss!

Bli en del av vårt team
PostNord TPL är den snabbast växande och den ledande tredjepartslogistikoperatören i Sverige och Norden. PostNord TPL är lokaliserad i Stockholm, Norrköping, Göteborg, Helsingborg, Jönköping och Ljungby. Våra värderingar på PostNord TPL är Accountable, Brave och Committed.

Om rollen
Som arbetsledare ansvarar för att leda och utveckla dina medarbetare och din verksamhet gentemot fastställda mål. Du ansvarar för ditt tilldelade produktionsområde inom enheten, samt säkerställer affärsorientering och organisatorisk effektivitet inom ditt ansvarsområde.

Du ser till att dina medarbetare är väl införstådda med sina arbetsuppgifter och sitt ansvar samt att de har rätt förutsättningar och kompetens för de tilldelade uppgifterna. Du säkerställer att affärs- och verksamhetsmål går i linje med gällande lagstiftning, policys inom företaget samt övriga riktlinjer och rutiner. Du har arbetsmiljöansvar för din avdelning samt personalansvar för medarbetare inom ditt tilldelade produktionsområde där du bland annat ansvarar för tidregistrering och håller i utvecklingssamtal samt aktivt bedriver och underhåller en positiv medarbetaranda i gruppen.

Du följer upp att fastställda planer följs och vid behov vidtar korrigerande och förebyggande åtgärder för att undvika avvikelser. Vid utvecklingsärenden deltar du aktivt och är en drivande faktor i arbetet framåt. Vidare ansvarar du som arbetsledare för att inhämta, sammanställa, analysera och ta fram nödvändiga KPIer för din avdelning. 

Om dig
Som person ser vi att du är en bra och trygg ledare, du är serviceinriktad, tycker om att arbeta mot uppsatta mål och drivs av att leverera i tid. Du använder din goda förmåga för kommunikation och samarbete med de kontaktytor du påträffar i ditt arbete. Då du är ansvarig för dina medarbetare krävs det att du har god fallenhet för att samtala med och bemöta andra människors vardag. För att du ska trivas i rollen är det av vikt att du är driven och har ett starkt engagemang för att coacha dina medarbetare och verksamheten framåt.

Vi söker dig som har

  • Minst 2 års erfarenhet av en arbetsledande roll
  • Du har god förmåga för prioritering och organisering av både egna och dina medarbetares ansvarsområden och arbetsuppgifter
  • Har erfarenhet av Microsoft Office-paketet och är van att arbeta med datorer
  • Du har god kommunikativ förmåga
  • Behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av lager och logistik, god erfarenhet av att använda dator som arbetsredskap. 

Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper och erfarenhet.

Vi levererar
Anställning sker enligt kollektivavtal. Du får en grundlig introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Som medarbetare i PostNord TPL har du förmåner som omfattar både ditt arbetsliv och din fritid. Vi erbjuder dig ett arbete med stor variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

Övrigt
Om du går vidare i rekryteringsprocessen kommer vi att utföra en bakgrundskontroll för att säkerställa tryggheten för vår verksamhet, kunder och medarbetare. Av säkerhetsskäl utför vi även alkohol- och drogtester genom samarbetspartner.

Ansök
Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” nedan i annonsen. Sista ansökningsdag är 2023-05-31. Urval sker löpande och tillsättning av tjänst kan ske innan sista ansökningsdag.

Har du någon fråga om tjänsten är du välkommen att kontakta oss per mail: hr.handelo@tpl.postnord.com
Observera dock att ansökningar ej mottages via mail.

För fackliga kontaktpersoner, se https://www.postnord.com/sv/karriar/kontakt/facklig-kontakt

Välkommen med din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!

Anställningsform Tillsvidare med provanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Händelö
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1132
Publicerat 2023-05-17
Sista ansökningsdag 2023-05-31

Tillbaka till lediga jobb