PostNord TPL

PostNord TPL är den snabbast växande och den ledande tredjepartslogistikoperatören i Sverige och Norden. PostNord TPL är lokaliserad i Norrköping, Göteborg, Helsingborg, Jönköping och Ljungby i Sverige, Köge i Danmark, samt Åbo, Helsingfors och Lahti i Finland. Våra värderingar på PostNord TPL är Accountable, Brave och Committed.

Bli en del av vårt team
Som Terminalarbetare arbetar du med att bland annat plocka gods efter order, packa gods, returhantering, samt arbeta med intag och uttag av gods. Vi har arbetsuppgifter som innefattar truckkörning, men även andra arbetsuppgifter där man inte kör truck. Som terminalarbetare rapporterar du till arbetsledaren för uppdraget på aktuell avdelning.

Vi söker dig som:

  • Kan arbeta under sommaren 2024, gärna med start maj.
  • Behärskar svenska i såväl tal som skrift.
  • Har utbildning på gymnasienivå eller motsvarande.
  • Har god arbetsmoral och bidrar till ett positivt arbetsklimat.
  • Är bekväm med att arbeta varierande arbetstider, då skiftarbete ingår i vår verksamhet.
    Dagtid såväl som kvällstid, både vardagar och helger.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom lager och logistik, minst ett år och om du har truckförarbevis i A och B.

Om dig
För att du ska trivas i rollen är du ordningsam, självgående i arbetet och har en god förmåga att samarbeta med dina kollegor. Du är serviceinriktad, du trivs i en roll där du arbetar med hög kvalité mot uppsatta mål i en händelserik miljö. Du är självgående och har en social och kreativ förmåga. Arbetsrotation förekommer vilket innebär att du kan komma att jobba på andra avdelningar/enheter.

Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper och erfarenhet.

Vi levererar
Anställning sker enligt Transportavtalet med tidsbegränsad anställning vid behov av extra arbetskraft eller heltid under maj till augusti 2024, möjlighet till förlängning finns.
Lön är enligt kollektivavtal och tillträde sker enligt överenskommelse. Alla våra medarbetare får en grundlig introduktion för att säkerhetsställa de bästa förutsättningarna för att ta sig an sina arbetsuppgifter.

Vi erbjuder dig ett arbete med stor variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

Övrigt
Om du går vidare i rekryteringsprocessen kommer vi att utföra en bakgrundskontroll för att säkerställa tryggheten för vår verksamhet, kunder och medarbetare.

Ansök
Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” nedan i annonsen. Sista ansökningsdag är 2023-05-03. Urval sker löpande och tillsättning av tjänst kan ske innan sista ansökningsdag.

Har du någon fråga om tjänsten är du välkommen att kontakta Produktionsledare Pontus Mjösberg per mail: pontus.mjosberg@tpl.postnord.com. Observera dock att ansökningar ej mottages via mail.

För fackliga kontaktpersoner, se https://www.postnord.com/sv/karriar/kontakt/facklig-kontakt

Välkommen med din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 10
Sysselsättningsgrad 0%
Ort Norrköping
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/526
Publicerat 2024-04-09
Sista ansökningsdag 2024-05-03

Tillbaka till lediga jobb