PostNord TPL

Vi söker nu en gruppledare till Jönköping, Stigamo Norra
PostNord TPL är den snabbast växande och den ledande tredjepartslogistikoperatören i Sverige och Norden. PostNord TPL är lokaliserad i Norrköping, Göteborg, Helsingborg, Jönköping och Ljungby. Våra värderingar på PostNord TPL är Accountable, Brave och Committed.

Bli en del av vårt team
Vi behöver förstärka laget och söker en gruppledare till vårt lager i Jönköping, Stigamo Norra. I rollen som gruppledare är din uppgift att leda en del av verksamheten och utveckla både medarbetare och verksamhet mot fastställda mål.

I din roll som gruppledare är ditt viktigaste uppdrag att motivera våra medarbetare till att nå våra mål samt stötta dem i sin kontinuerliga utveckling. Du har till din hjälp en personalgrupp med mycket kunskap som ska förvaltas på bästa möjliga vis. Du jobbar tätt ihop med övriga ledare på lagret.

Detta är en operativ tjänst för dig som jobbar som ledare och söker nya utmaningar.

Som Terminalarbetare med gruppledaransvar stöttar du ditt team i deras dagliga arbetsuppgifter vilket omfattar att plocka och packa gods, returhantering och intag och uttag av gods. Du rapporterar till produktionsledare för uppdraget på aktuell avdelning.

Vi söker dig som:
- Behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift
- Har utbildning på gymnasienivå eller motsvarande
- Meriterande med erfarenhet av ledarskap, inom lagerverksamhet
- Truckkort med behörighet A1-A4 & B1-B3

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom lager och logistik, minst ett år.

Om dig
Du brinner för ledarskap och trivs med ansvar, som ledare vet du med dig att man inte får vara rädd för att misslyckas. Du är drivande i att utveckla processer och provar gärna nya vägar för att komma dit. Du har ett stort engagemang som du använder för att få gruppen att gemensamt nå sina mål.

Du har en god samarbetsförmåga och trivs att arbeta enskilt som tillsammans med andra.
Tydlighet och god kommunikation är en stor del av din vardag.

Vi levererar
Anställning sker enligt Transportavtalet med anställningsformen tillsvidare med provanställning 6 månader. Heltid med arbetstid om 40 timmar per vecka är.

Lön är enligt kollektivavtal och tillträde sker enligt överenskommelse. Alla våra medarbetare får en grundlig introduktion för att säkerhetsställa de bästa förutsättningarna för att ta sig an sina arbetsuppgifter.

Vi erbjuder dig ett arbete med stor variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

Övrigt
Om du går vidare i rekryteringsprocessen kommer vi att utföra en bakgrundskontroll för att säkerställa tryggheten för vår verksamhet, kunder och medarbetare. Av säkerhetsskäl utför vi även alkohol- och drogtester genom samarbetspartner.

Ansök
Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” nedan i annonsen. Sista ansökningsdag är 2024-05-12. Urval sker löpande och tillsättning av tjänst kan ske innan sista ansökningsdag.

Har du någon fråga eller fundering är du välkommen att kontakta Biljana Stanisic via epost: biljana.stanisic@tpl.postnord.com.

Observera dock att ansökningar ej mottages via mail.

För fackliga kontaktpersoner, se https://www.postnord.com/sv/karriar/kontakt/facklig-kontakt

Välkommen med din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!

Anställningsform Tillsvidare med provanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Jönköping
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2024/523
Publicerat 2024-04-08
Sista ansökningsdag 2024-05-12

Tillbaka till lediga jobb