PostNord TPL

PostNord TPL är den ledande tredjepartslogistikoperatören i Sverige och Norden. PostNord TPL är lokaliserad i Norrköping, Göteborg, Helsingborg, Jönköping och Ljungby. Våra värderingar på PostNord TPL är Accountable, Brave och Committed.

Bli en del av vårt team
Vårt team arbetar med att hantera våra kunders gods, där alla förekommande lagerhanteringsuppgifter förekommer t ex inleverans, utleverans och lagervård o.s.v. Vi har ett blandat team med olika åldrar, nationaliteter, bakgrunder och erfarenheter. Vi söker dig som kompletterar vårt team och får oss att tillsammans överträffa våra kunders förväntningar.

Har du erfarenhet av produktionsledning och arbetar i logistikbranschen idag är detta en roll för dig!

Om rollen
Vi söker dig som har erfarenhet av arbete som produktionsledare eller motsvarande. Du gillar att coacha din personal, effektivisera och utveckla verksamheten.

Vi vill att du ska kunna arbeta både operativt, förstå våra processer för att kunna utveckla dem vidare, men även vara bekväm med de administrativa delarna kring personal och budgetansvar. Du kommer även samarbeta med vår logistikenhetschef och kundsupport för att utveckla våra kundrelationer. Hos Postnord TPL är kunden i fokus och vår målsättning är att alltid leverera med hög kvalitet. Du ansvarar för uppföljning av din avdelning mot ställda mål och ditt ledarskap är coachande men tydligt och du drivs av att leda dina medarbetare på ett motiverande och engagerande sätt för trivseln på arbetsplatsen, samt säkerställa kompetensutvecklingen hos dina medarbetare.

Har du även erfarenhet av att arbeta med Lean, 5S och six sigma är det meriterande. Vi arbetar dagtid/kvällstid måndag till fredag, men även andra arbetstider kan tidvis förekomma.

Om dig
Du har intresse och erfarenhet av personalansvar, som trivs med att leda och coacha din personal. Du har högt engagemang och eget driv. Du är kommunikativ och tydlig i dina förväntningar och återkoppling mot dina medarbetare. Du kommer arbeta tätt tillsammans med ditt team, övriga produktionsledare samt kunder vilket innebär att du både är en lagspelare och finner energi i mötet med andra.

Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare. Om du har tidigare erfarenhet inom logistikverksamhet och känner till dess stödsystem är det meriterande. Har du arbetat i en producerande industri så har du en bra grund att stå på då även vi arbetar med flöden.
God datorvana är ett måste med grundkunskaper i Microsoft Office-paketet som minimum. Arbetsspråket är svenska men goda kunskaper i engelska både i skrift och tal är ett måste. Akademisk utbildning inom relevant område är meriterande men ej ett krav.

Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper och erfarenhet.

Vi erbjuder dig
PostNord TPL erbjuder dig arbete i en dynamisk och förändringsorienterad miljö på en av Sveriges största arbetsplatser. Vi har goda tjänstepensionsvillkor, friskvårdsbidrag och personalförmåner genom PostNords egen personalstiftelse PostNordPlus och det finns bra utvecklingsmöjligheter.

Vi gör vardagen enklare
Vi är ansvarstagande, modiga och engagerade, och leder effektivt förändring oavsett om vi leder oss själva eller andra. Vi uppmuntrar lagarbete, uppriktighet och positiva relationer på arbetsplatsen. Vi bygger vidare på våra framgångar och lär oss av både kollegor och misstag. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

Ansök
Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” nedan i annonsen. Sista ansökningsdag är 2023-10-27.
Urval sker löpande och tillsättning av tjänst kan ske innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Landvetter
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1601
Publicerat 2023-09-28
Sista ansökningsdag 2023-10-27

Tillbaka till lediga jobb