PostNord Group

Vill du vara med på resan att utveckla framtidens checkout och göra PostNord till det självklara valet och inte ett alternativ? Kul, då är det dig vi söker!

Logistikbranschen växer snabbt och våra kunder ställer höga krav på flexibilitet, precision och valmöjlighet, och vi vill utveckla de bästa lösningarna för att möta våra kunders behov.

Om jobbet

På PostNord Customer Solutions bygger vi de bästa digitala kundlösningarna för de nordiska marknaderna. Några exempel är PostNord Appen, Skicka Direkt, PostNord Portal och Riktiga Vykort. Live Tracking och paketrobotar är några av de senaste tjänsterna vi har utvecklat. Hos oss möts du av en öppen och varm arbetsmiljö, här arbetar vi ständigt med att lära och förbättra oss. Vi arbetar agilt i en DevOps-kultur. Teamen är stommen i vår organisation och är självstyrande vilket innebär stora möjligheter för dig att påverka teknikval och arbetssätt.

Arbetsuppgifter

Gemensamt för alla produktägare på Customer Solutions är att:

 • Du har det primära ansvaret för din produkt inklusive strategi och roadmap
 • Du äger samt driver drift och utveckling av tjänsten.
 • Du ansvarar tillsammans med ditt team för kvalitetssäkring samt kundupplevelse och funktionalitet.
 • Du koordinerar prioritering av teamets backlog och kan därför se till att alla visioner, mål, aktiviteter och produkter/leveranser är väl förankrade och tydliga för både interna och externa stakeholders.
 • Du säkerställer att vi gör rätt saker som bidrar till organisationens strategiska mål

Vi tror på ett servant leadership – våra produktägare koordinerar, coachar och sätter riktningen för teamet och säkerställer en gemensam way of working.

Bli en del av vårt team

Team ETA & NPR är en central del av PostNord Customer Solutions, som är PostNords digitala enhet. Vi har som mål att leverera de bästa digitala tjänsterna för våra kunder (e-handlarna) och mottagarna (e-handlarnas kunder).

Vi arbetar med att bygga den vassaste checkout-lösningen samt tjänster som livespårning och uppskattad leveranstid (ETA) för hem, paket och boxleveranser. Gränssnittet för tjänsterna är bland annat PostNord’s App med miljoner användare. Kunden är vårt absoluta fokus och vi arbetar dagligen med att göra användarupplevelsen så trevlig och så enkel som möjligt.

I den här rollen kommer du att arbeta på den nordiska marknaden.

Vi söker dig med

 • Flerårig erfarenhet som produktägare och eventuellt också har produktägarcertifiering.
 • Fördjupad kunskap och erfarenhet av agilt utvecklingsarbete
 • Stark ledarskapsförmåga och kan inspirera och leda team mot gemensamma mål samt självledarskap
 • Nyfikenhet och intresse för den bästa kundupplevelsen.
 • Kommunikativ kompetens och vana att interagera med olika stakeholders.
 • Stor erfarenhet av digitala kundnära tjänster.
 • Vana att arbeta i tal och skrift på svenska och engelska.
 • Kunskap och kompetens inom e-handelslösningar och/eller logistik är meriterande.

Som person är du inte bara drivande och nyfiken, utan också beslutsstark. Du har en naturlig förmåga att snabbt sätta dig in i och förstå nya kundbehov och processer. Du har mycket lätt för att samarbeta och trivs i en roll med många kontaktytor.

Vi erbjuder dig

 • Flexibel hybrid arbetsplats med ett öppet arbetsklimat.
 • Goda utvecklings- och karriärmöjligheter, till exempel sponsrar vi dig att AWS-certifiera dig.
 • Goda försäkrings- och tjänstepensionsvillkor.
 • Friskvårdsbidrag och tillgång till kontoret Arkens gym och pool. · Personalförmåner genom PostNords egen personalstiftelse PostNord Plus.
 • Anställning sker enligt kollektivavtal.

Vi gör vardagen enklare

PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Vi strävar efter att göra vardagen enklare och mer hållbar för alla som bor och arbetar i Norden. Vi är ansvarstagande, modiga och engagerade, och leder effektivt förändring oavsett om vi leder oss själva eller andra. Vi uppmuntrar lagarbete, uppriktighet och positiva relationer på arbetsplatsen. Vi bygger vidare på våra framgångar och lär oss av både kollegor och misstag. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Besök oss på postnord.com .

Ansök

Vad väntar du på? Välkommen med din ansökan. Urval sker löpande så ansök så snart som möjligt. Om du undrar något över tjänsten, kontakta gärna rekryterande chef robert.svensson-eshraghi@postnord.com. Vi ser fram emot att höra från dig!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/699
Publicerat 2024-06-07
Sista ansökningsdag 2024-06-30

Tillbaka till lediga jobb