PostNord Sverige

I PostNord arbetar vi efter visionen att vi levererar kommunikations- och logistiklösningar i världsklass till nöjda kunder. Sales Administration ansvarar för administrativt stöd inom försäljning.

Vi söker nu en teamchef till vår enhet i Solna. Tjänsten är på heltid och gäller tills vidare.

Bli en del av vårt team
Vi söker nu en teamchef till vår enhet i Solna. Tjänsten är på heltid och gäller tills vidare.
Sales Administration består av tre team och är en administrativ stödfunktion inom Försäljningsenheten i PostNord Sverige. Enheten tar fram och sammanställer dokumentation till säljare och andra enheter för att bidra till lönsamhet och kvalitet. Underhåll av masterdata och administration av våra tjänster ingår också i arbetsuppgifterna. Vi arbetar i ett antal olika system och efter fastställda processer 

Du har vad som krävs
Vi söker dig som har några års erfarenhet som chef, och ser gärna att du har erfarenhet av coachande ledarskap. Det är meriterande att ha jobbat på en administrativ avdelning. Du ska ha god datavana och erfarenhet av att ha jobbat med något affärssystem är en merit. Du har eftergymnasial utbildning eller motsvarade kunskap förvärvad genom arbetslivserfarenhet. Du ska givetvis ha goda ledaregenskaper, du är drivande, du är duktig på att motivera och tydlig i din kommunikation och du coachar dina medarbetare att hela tiden utvecklas och ta ansvar. Du ska vara modig och våga ta och driva även obekväma beslut där så krävs. Du är ansvarig för ditt team men också en del av ett ledningsteam som består av tre teamchefer och en överordnad chef för enheten. 

Vi levererar
Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

Ansök
Vill du veta mer om tjänsten så kontakta ansvarig för uppdraget, Jan Lindgren, jan.a.lindgren@postnord.com, telefon 076-815 03 51

För Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot att höra från dig.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2018/624
Publicerat 2018-11-08
Sista ansökningsdag 2018-11-23

Tillbaka till lediga jobb