PostNord Sverige

Är du en driven och målfokuserad person? Trivs du att vara spindeln i nätet och vara länken mellan medarbetare och chef? Då söker vi dig!

Bli en del av vårt team
Just nu söker vi gruppledare till HUB centrum i Göteborg. HUB centrum är en del av distributionsområde Göteborg centrum/Hisingen. I rollen som gruppledare jobbar du nära produktionscheferna och dina gruppledarkollegor där ni tillsammans leder ni och följer upp den dagliga verksamheten utifrån fastställda planer samt att du stöttar i den dagliga kommunikationen genom att exempelvis hålla tavelmöten och vid behov prioritera och fördela resurser. Du kommer att arbeta tillsammans med din chef med planering och avvikelserapporterar till regionens personalrapportörer. Förutom att hantera göromålen ovan deltar du i den dagliga produktionen.

Du har vad som krävs
Vi söker dig som har erfarenhet från logistik/distributionsbranschen och har en förståelse för vilka krav och förväntningar våra kunder har på vår verksamhet. Du gillar att coacha, leda och är duktig på att kommunicera både internt och externt. Som person är du ordningsam, noggrann och ansvarstagande. Du har en mycket god förmåga att självständigt planera, prioritera och genomföra ditt arbete. Du har goda kunskaper i Officepaketet. Körkort med B-behörighet är ett krav.

Vi levererar
Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

Ansök
Vill du veta mer om jobbet så kontakta distributionsområdeschef Håkan Schiller, 070-980 2683.

För Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot att höra från dig.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/647
Publicerat 2018-11-16
Sista ansökningsdag 2018-11-30

Tillbaka till lediga jobb