PostNord Sverige, Bemanning, PostNord Region Väst

Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att brev, tidningar och reklam når fram till mottagarna i rätt tid, säkert och effektivt. Vårt ledord är Vi levererar

Bli en del av vårt team
Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Habo. Arbetsuppgifterna är att dela ut brev, tidningar och direktreklam(med elcykel, elbil, gåvagn, moped eller bil) samt att sortera post. Arbetstiderna är förlagda till dagtid och eftermiddag. Tjänsten är ett vikariat med en tjänstgöringsgrad på 75% med start 2 januari och slut 30 april 2019.

Du har vad som krävs
Du ska ha fyllt 18 år, ha fullständig gymnasieutbildning eller motsvarande och B-körkort för manuell växellåda. Du behärskar svenska i tal och skrift. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt - våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister, vi har nolltolerans och vill kontrollera att du inte förekommer där. Här kan du beställa ett sådant utdrag: Länk till blanketten

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker i enlighet med kollektivavtal.  

Ansök
Vill du veta mer om rekryteringsprocessen kontakta mig på moa.johansson@postnord.com eller 070-293 1648. För snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen och därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev. Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

För Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot att höra från dig.

Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningen avslutas 2019-04-30
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde 2019-01-02
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75%
Ort Habo
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2018/722
Publicerat 2018-12-06
Sista ansökningsdag 2019-01-04

Tillbaka till lediga jobb