PostNord Sverige, Bemanning, PostNord Region Syd

Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.

Bli en del av vårt team
Du kommer utgå från vårt kontor i Höganäs. Arbetsuppgifterna är att dela ut brev, tidningar och direktreklam (med moped, elbil eller bil) samt att sortera post. Arbetstiderna är förlagda till dagtid och eftermiddag. Tjänsten är extraanställning med en tjänstgöringsgrad på 0%  med start 1/1 2019. Extraanställning innebär att du anställs på 0% och får erbjudande om att arbeta när behov uppstår. Som mest kan det bli 40% av en heltid över ett kvartal. Anställningsformen vänder sig främst till dig som studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning.

Du har vad som krävs
Du ska ha fyllt 18 år. Det är ett krav att du har körkort och att du behärskar svenska i tal och skrift. Vi ser gärna att du har utbildning på gymnasienivå. Du tränar regelbundet och tar stort ansvar för din egen hälsa då arbetet periodvis är mycket fysiskt krävande. Våra kunder upplever dig som positiv och professionell och du ger den service och kvalitet kunden förväntar sig. I ditt samarbete med dina kollegor så är tillit och respekt naturligt för dig. När du söker tjänsten är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp om du går vidare i processen. Här kan du beställa ett sådant utdrag: Länk till blanketten

Vi levererar

Anställning sker enligt kollektivavtal. Du får en grundlig introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Som medarbetare i PostNord har du förmåner som omfattar både ditt arbetsliv och din fritid. Vi erbjuder dig ett arbete med stor variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten

Ansök
Vill du veta mer om rekryteringsprocessen kontakta sofie.backer@postnord.com eller ring 010-436 2218. För snabbast möjliga återkoppling hänvisar vi till mail. Du ansöker genom att klicka på ”Ansök” här i annonsen och därefter bifogar du ditt CV samt personliga ansökningsbrev. Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot att höra av dig.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enlgit överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad Vid behov
Ort Höganäs
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2018/725
Publicerat 2018-12-06
Sista ansökningsdag 2018-12-13

Tillbaka till lediga jobb