PostNord Sverige

Är du en affärsdriven och målfokuserad person? Trivs du med att utveckla och förändra IT processer med fokus på effektivitet, kvalité och kundkrav. Tjänsten är inom central IT i PostNord TPL.

Bli en del av vårt team
Central IT består av ett team med olika inriktningar inom IT. IT Processutvecklare inom PostNord TPL är en central supportfunktion som skall vara med och driva arbetet med utveckling och förändring av kunduppdrag inom verksamheten med effektivitet, kvalitet, kundkrav och affärsmässighet i fokus. Som IT Processutvecklare är du framförallt inriktad på det processmässiga stöd som krävs av IT systemen samt att stödja verksamhetens kunskap kring dessa. IT Processutvecklaren arbetar med implementeringsstöd till de sju regionerna vid start av uppdrag och verksamhetsförbättringar med tyngdpunkt på processer, genomförande och utbildning kring systemstödet. IT Processutvecklare är expert på de IT system som används inom PostNord TPLs verksamhet och står för kunskap, erfarenhet och kontinuerligt tillägnande av kunskap kring ny funktionalitet. PostNord TPL ansvarar för tredjepartslogistiken inom PostNord Sverige. PostNord TPL har verksamhet på sju orter i Sverige, Stockholm, Norrköping, Göteborg, Jönköping, Ljungby, Malmö och Helsingborg. 

Du har vad som krävs
För att trivas i rollen arbetar du proaktivt, har initiativförmåga och drivs av att leverera i tid med hög kvalitet. Du har lätt för att arbeta självständigt samtidigt som du är bra på att samarbeta med olika intressenter. Vidare är du kommunikativ och affärsmässig samt social och bra på att skapa goda relationer. Vi ser också att du är strukturerad, noggrann, ansvarstagande och har god förståelse kring logistiktjänster och hur dessa produceras. Du har högskoleexamen med inriktning IT och/eller logistik eller motsvarande samt flerårig erfarenhet av IT- och/eller logistikverksamhet. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift samt goda kunskaper inom Microsoft Office.

Vi levererar
Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

Ansök
Vill du veta mer om jobbet så kontakta Birgitta Haegerstrand på telefon 070-724 2576

För Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot att höra från dig.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2020/191
Publicerat 2020-02-13
Sista ansökningsdag 2020-02-28

Tillbaka till lediga jobb