PostNord Sverige

Är du senior inom HR området och ledarskapsutveckling samt motiveras av att utveckla chefer ute i den operativa verksamheten? Tycker du dessutom om förändring? Då är denna roll perfekt för dig! Just nu förstärker PostNord sitt Ledarskap- och kompetensutvecklingsteam med en Ledarskapsutvecklare.

Bli en del av vårt team
Vi delar generöst med oss av allt vårt kunnande till varandra, våra kunder och övriga intressenter. Genom att ständigt förbättra och utveckla och utmana mig själv bidrar jag till att ständigt utveckla vår avdelning och PostNord som helhet. Vi inspirerar och engagerar vår omgivning genom att arbeta tillsammans.
Att möta och se alla chefers, ledares och medarbetares olika behov och ge ett omtänksamt bemötande, förmedla kunskap och coacha. Aktivt bidra till ett gott resultat och en god anda i PostNords förändringsarbete och kultur. Att utföra de arbetsuppgifter inom rollens definierade ramar och i enlighet med PostNords behov och strategi.
Du rapporterar till Chef för Ledarskap- och kompetensutveckling. Placeringsort är Solna.

Du har vad som krävs
Ett eget driv att vara en kulturbärare som ser värdet i såväl människor som siffror.  Du är delaktig i att genomföra och ta fram strategier som rör digitalt ledarskaps- och förändringsledning som skall leda till digital förflyttning. Det är en tydlig ledarskapsroll där uppdraget är att coacha, utveckla och inspirera chefer och ledare samt att få dem att prestera sitt allra bästa. Du kommer arbeta nära verksamheten så att Ledarskaps- och kompetensutvecklingsenheten har goda relationer till chefer inom hela verksamheten med fokus på verksamhetens behov. Arbetet innebär stor frihet och att föregå med gott exempel.
Mer konkret innebär det att du ska belysa ledarskapet i affärer och projekt för att säkerställa organisationens beredskap för framtida uppgifter och förändringar. Du kommer att bidra till affärsstrategin genom att stödja ledningsgrupper i arbetet med att digitalt utveckla medarbetare, kultur, organisation och arbetsprocesser i linje med HR-strategierna. I arbetet ingår också att följa upp KPI:er i verksamheten samt bidra med analyser och förslag till aktiviteter inom ledarskaps- och digital pedagogik. Du skapar också förutsättningar för att omsätta strategiska beslut genom ledarskapet och därmed tillför värde. Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaperna

Vi levererar
PostNord erbjuder en kunskapsintensiv miljö och möjligheten att få arbeta med stora och viktiga frågor inom organisationen. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

Ansök
Vill du veta mer om jobbet så maila rekrytering.stockholm@postnord.com ange ”Ledarskapsutvecklare Digital Pedagogik”. Urvalsprocessen sker löpande och därför är det viktigt att du skickar in din ansökan snarast. Besök oss gärna på postnord.com/karriär, där du kan läsa mer om PostNord som arbetsplats.

För Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga

Vi ser fram emot att höra från dig.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2020/1074
Publicerat 2020-10-15
Sista ansökningsdag 2020-11-05

Tillbaka till lediga jobb